[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Shubi
Forum Index » Profile for Shubi » Messages posted by Shubi

Lampa mea-i gata, trebuie sa mai montez ventilatoarele si sa pun smecheriile astea pentru alimentarea lor.
Pozele-s facute toate, lipseste cea finala
La transport poate te legi cumva de Dragos, trebuie sa primesc si de la el Storm X-ul si tuburile de lipeala pentru lupe, fara alea nu pot da drumul la lampa ca-mi prajeste tot ca pe oua

Multumesc !
Fain domnule, fain, curat, fain, colorat, fain, aerisit, fain, vesel, fain
2x39w s-a dat, ramane 6x39w
E bine ca ne anunti si pe noi cand faci testul, sa plecam d`acasa
Mie mi-a batut la usa la ora 3 noaptea vecinul de jos ca-i curge apa prin prize, cica vroia sa-si faca cafea, spuneti si voi ce vecin....cafea la ora aia
Bafta si noroc !
Beton initiativa, as propune si spartura de coral grosiera ca mediu.

Am avut parte si eu de-o inundatie, cunosc sentimentul
ar trebui gandita o smecherie montata sub nivelul parchetului care la inundatie sa te bata pe umar, sa-ti traga un sut, sa-ti trimita un sms....etc.
Arata fenomenal !
+1 pentru pauza in a mai baga pesti, minim 1 luna dupa parerea mea.
Felicitarile mele tuturor celor care au participat la realizarea sistemului.
La cat e de mare acvariul tau si mai ales lung poti sa-i conbini linistit, ideal ar fi sa-i bagi pe amandoi odata.
Poti sa combini si cu bicolor, sunt la fel de frumosi, poate mai
Eu cred ca ar trebui sa fi optat in juriul de la marine, participi cu premii in natura, hrana vie
Normal, daca stai cu mainile tot in pahar, nici o schimbare
Da, unii skimmeaza, altii fac spume
Mie nu poate decat sa-mi para rau ca n-ai mai avut rabdare o zi sa le masuram, oricum pierzi acum cateva zile pana te dumiresti ce faci.
Si eu gandeam ca-i o chestie standardizata, nu ca difera de la producator la lipitor.
Daca te gandesti sa largesti gaurile o putem face pe CNC rapid dar la fel de usor o poti face si cu o masina de gaurit, n-ai multe, se vor da centrat si ai pozitia fixata deja.
La fel de bine poti folosi pasta termo cu adeziv dar vorba lui Dragos, daca ai ghinion sa se arda unul vei avea ceva de lucru la desprins, curatat, degresat (desi poti lipi altul langa )
Daca te pot ajuta in vreun fel la remedierea situatiei, cu cea mai mare placere !

Se vor suda cu siguranta in cel mai scurt timp, deaia se agita puternic. Trebuie sa le scoti
+2 pentru Kiru, mai mult, eu nu le-as baga sub nici o forma intr-un bazin tanar, minim 6 luni de la start !
Fain arata skimmerele astea
Ma alatur si eu colegilor cu parerile de rau
Suntem alaturi de tine !
Fain domnu`, sa te bucuri de el cat mai mult cu putinta !
Ar fi superb sa fie gasita o varianta pentru turatia variabila silentioasa a ventilatoarelor reglata din controller.
Nu ca n-ar merge si la o turatie fixa cu on/off programat dar suna mai smecher
Vreau si eu un senzor deala de temperatura domnu'
koala wrote:
adiradu wrote:Din cauza de Mickey Mouse ...

V-ati intors mah? A fost toata Timisoara la Disney?

PS: Pe Shubi l-au oprit la iesirea din park? Cu texte de genu': "Personajele de desene animate nu ies pe aici!"?

Tu-ti dai seama ca n-ai mai fi iesit d-acolo nu ?

Am terminat cu parcul, 3 zile au ajuns, acum suntem in Paris, Duminica seara vom fi acasa, deci Luni rezolvam placile.
Aluminiul l-ai rezolvat ?

Forum Index » Profile for Shubi » Messages posted by Shubi
Go to: