Message |
|
Salut la toata lumea si imi pare Bn de cuno?tin??.....am si eu o problema la un acvariu de 63L am 7 pe?ti (2 carasi,2 moly si inca 3 da nu le stiu specia)..Acvariu il am de 2 saptamani aproape 3 da apa nu o fost la început asa o fost limpede si încet încet sa schimbat ...acum 2 zile sa schimbat total ....am filtru de la evo filter submersibile voltage 220-240/50Hz de 6 w si Q/Max 520l/h nu e bun filtru ? Cum pot sa rezolv problema ? cu culoarea la apa este alb laptoasa cum se vede si în poza si nustiu ce sai fac sa o fac limpede dac ma puteti ajuta as fi recunosc?tor.. multumesc si astept niste sfaturi ..precizez ca sunt la inceput de drum si nu am mai avut acvariu pân? Acuma!
|
 |
|
Salut la toata lumea si imi pare Bn de cuno?tin??.....am si eu o problema la un acvariu de 63L am 7 pe?ti (2 carasi,2 moly si inca 3 da nu le stiu specia)..Acvariu il am de 2 saptamani aproape 3 da apa nu o fost la început asa o fost limpede si încet încet sa schimbat ...acum 2 zile sa schimbat total ....am filtru de la evo filter submersibile voltage 220-240/50Hz de 6 w si Q/Max 520l/h nu e bun filtru ? Cum pot sa rezolv problema ? cu culoarea la apa este alb laptoasa cum se vede si în poza si nustiu ce sai fac sa o fac limpede dac ma puteti ajuta as fi recunosc?tor.. multumesc si astept niste sfaturi ..precizez ca sunt la inceput de drum si nu am mai avut acvariu pân? Acuma!
|
 |
|
Si trebuie sa mai schimb apa o dat? la 2 zile sau 3 zile ? Sau sa astept sa se limpezeasc??
|
 |
|
Acvariu il am de 2 saptamani aproape 3 da apa nu o fost la început asa o fost limpede si încet încet sa schimbat ...acum 2 zile sa schimbat total ....am filtru de la evo filter submersibile voltage 220-240/50Hz de 6 w si Q/Max 520l/h nu e bun filtru ? Cum pot sa rezolv problema ? Multumesc!
|
 |
|
[img] salut la toata lumea si imi pare Bn de cuno?tin??.....am si eu o problema la un acvariu de 63L cu culoarea la apa este alb laptoasa cum se vede si în poza si nustiu ce sai fac sa o fac limpede dac ma puteti ajuta as fi recunosc?tor.. multumesc si astept niste sfaturi ..precizez ca sunt la inceput de drum si nu am mai avut acvariu pân? Acuma!
|
 |
|