Val wrote:
Nenea Costi, de un' le ai tati cu nu vazui asa ce in Constanta pana acum? Nu ca as mai fi avut vreun contact cu lumea acvaristica in ultimu' timp da' intreb si eu...
ea ghici de unde ii are

, retine, numai UNU e "tata-lor" ...si anume EO!
Si pentru ca ma simt dator de colegii ce au postat mai sus, in primu rand imi cer scuze pentru intarziere dar am neste proiecte pe cap ....deci , lasand laoparte vorbaria ...ca deh saracia omului cica .... avem ....
Preabine prezentatul , un vis frumos pentru multi , inegalabilul si inconfundabilul Eriocaulon !
scurta prezentare :
1. 2erio in varsta de aproximativ 2 luni, ce in momentul de fata au ajuns undeva in judetul alba impreuna cu inca 2 confrati de suferinta
2. Unu dintre cele mai mari specimene ce l-am/le-am avut pana in momentu de fata in bazin, incalecat de cladophora si alte specii de alge dar acesta nu se da batut. Astazi a primit o curatare de toata frumusetea, frunzele cu pricina fiind indepartate
3. Un specimen de pui, dezvoltat perfect as putea spune, ca si proportii
5. Un pui mic mic mic ca sa va faceti o idee cam de cand se pot planta aceste bijuterii
5.
O parte din cultura de erio pe luna aceasta
Fiind o planta destul de cautata mi-am permis sa pun watermark peste ele iar pozele in original fara watermark vor ajunge la mosu/sandu pentru indexul de plante
Limnophila Aromatica ...cam asa arata in bazinul meu
Rotala Macrandra cu pui/ metoda de inmultire
LE. Nenea Val ...vezi ce se intampla cand vrei emers? ai erio mici

ia toarna dumneata neste osmoza peste emersu tau si vezi cum se comporta erio, daca pica, gasim altii nu`i problem