[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Ionut Godea
Forum Index » Profile for Ionut Godea » Messages posted by Ionut Godea
@ kirucd - Inca nu e definitiv aranjamentul.
@ BGD46 - Multumesc!! Ma bucur mult ca iti place.
@ MishuM - Multumesc!! Ma bucur foarte mult ca iti place si sunt onorat de ce ai spus.

Poza noua:

image

Sper ca acum se apropie de imaginea unei paduri:

image
@ bitanu -

Modificari:

image
Felicitari celor care au participat. Din cate stiu, la acest concurs se aleg doar 3 acvarii pe sectiune - primele care ocupa locurile 1, 2 si 3. Cam atat. Scuze, dar nu exista locul 4, 24, 75. Sunt doar 3 acvarii castigatoare/sectiune.

Exemplu: Acest bazin cu castel http://showcase.aquatic-gardeners.org/2012/show237.html e pe locul 7 la sectiunea Aquatic Garden, 120L ~ 200L, iar acesta http://showcase.aquatic-gardeners.org/2012/show272.html e pe locul 53?!
@ Dogibeer - Sunt onorat ca iti place si ma bucur mult de aceasta. Acvariul nu e gata inca. Scopul acelor crengi e sa creeze senzatia unei paduri. Pe ramurile mici din spate, in partea de sus va fi moss, care va "curge". Rotala trebuie sa mai creasca. Se va forma un luminis acolo unde e spatiul liber acum. Acest spatiu liber va da impresia de adancime.

Utricularia:

image

@ kirucd - Multumesc frumos. Cine stie...
@ daniel12 - da, e UG, dar micuta, inca nu a crescut sa acopere tot.
@ stefanp - ma bucur mult ca iti place!!
@ viulian - Lemnele subtiri din spate sunt asemanatoare unor trunchiuri de copaci, vazuti din departare. Am vrut sa creez adancime si senzatia de padure, de poienita. Uite am facut o modificare, sper sa iti placa mai mult acum. Multumesc mult pentru aprecieri!!

image

Multumesc!!
Am facut cateva schimbari, in setup. Am vrut sa arate ca o padure. Rezultatul:

image
Poza noua:

image
As vrea sa va arat o poza care imi place foarte mult:

image
Imi place cum arata acvariul tau. Bravo!! Insa daca ai dezlipi termometrul ar fi cu mult mai bine.
New pic:

image
Red cherry shrimp:

image

Vand Rotala Rotundifolia, 1 RON/fir

image
@ koala - iti trimit acum

Acvariul vechi, poza facuta dupa trei luni:

image
As vrea sa va arat cateva poze mai vechi ale primelor mele setup-uri sau acvarii. Incep cu o fotografie a primului meu acvariu, de acum 3 ani. Era un Hailea de 60 de litri, 24 w lumina, pompa, incalzitor aquael.

image
@ bilti - Da. Sunt pesti deosebiti. Cam timizi.
@ koala - Ma bucur foarte foarte mult ca iti place!! Multumesc pentru cuvintele frumoase!! Daca vrei, ti-o pot trimite pe mail.
@ fishyman @ naitsirc - O pot pune pe mail.
@ gabriel10 - Multumesc!!
@ Alex.B - Da, sunt Green Neon tetra sau Paracheirodon simulans.

Poienita:

image

@ lup cosmin - nimic deosebit.

Noile achizitii:

image
@ pc.ciprian - Multumesc!!
@ kirucd - Ma bucur ca iti place!!

O noua poza:

image
Felicitari!! Sa iti traiasca pestisorii!! Sunt foarte frumosi. Succes cu noul setup!

Forum Index » Profile for Ionut Godea » Messages posted by Ionut Godea
Go to: