| Message |
|
|
|
Scoti piatra afara, cumperi un spiral lung , dai o gaura prin care introduci o bagheta de pexi .Mai pe scurt insiri pietrele pe bagheta de plexi Asta ar fi metoda mai usoara ca sa te ridici cu piatra.
|
 |
|
|
|
Ca sa fiu mai bine inteles eu doresc sa cumpar daca mai este cineva amator jumatate din galeata de 4 litri de carbune activ Seachem.
|
 |
|
|
|
Daca mai este cineva interesat de carbunele activ SEACHEM l am putea lua jumi juma.
|
 |
|
|
|
Acvariul arata bine desi eu l as fi lipit cu silicon transparent. Lampa este una din putinele lampi home made care arata aproape profi. Bafta si inalta te mai sus cu piatra.
|
 |
|
|
|
Valabil.
Pompa Sicce sincra silent 1.0 noua. Poate fi folosita si inafara acvariului - 150 lei
Reactor media Two little fishies. Poate fi folosit pentru carbune , amtifosfat sau biopallets. Poate fi folosit si hang on. Pret 200 lei.
Amandoua 300 lei.
|
 |
|
|
|
Anemona s a dat . Multumesc acvariu.ro
|
 |
|
|
|
Prin amabilitatea colegului RONI am gasit ceva . Multumesc . Se poate inchide.
|
 |
|
|
|
Pretul pe anul acesta 140 lei.
Schimb cu colonie mare de gsp , euphillia mov cu varfuri verzi cu cel putin 2 capete sau frag goniopora.
|
 |
|
|
|
Salut Dan. Sunt ok dar cu transport ajungi pe la 130 lei. Cele pe care le am pus eu in link erau pe afara vreo 50 lei. Ma gandesc ca fiind aici in Bucuresti sa ajunga pe la 70 lei maxim. Asta in cazul in care nu a trecut prin cateva maini pana la furnizorul final.
Roni manusi ca cele din link am incercat si se sparg cand iei in mana piatra vie.
Andrei nu stiu daca ai nevoie de manusi sau nu. Pe mine ma deranjaza clown ii cand vreau sa fac ceva prin acvariu . Cum am bagat mana parca innebunesc si ataca permanent lucru deranjant.
|
 |
|
|
Salut.
De ceva timp caut sa imi cumpar niste manusi de protectie si pana de curand nu gasisem mai nimic . Erau unele special pentru acvaristica lungi cum caut eu dar erau pe la 150 lei . Nu mai stiu daca era cu transport sau nu .
Acum aprox o luna am gasit pe la noi o firma care vindea manusi ce se potriveau cerintelor mele. I am sunat si mi au spus sa le trimit pe mail o cerere de oferta . Le spusesem ca sunt persoana fizica dar au spun ca nu e nici o problema. Dupa vreo doua saptamani de asteptare nici un semn asa ca am sunat Mi au raspuns pana la urma pe mail dar spuneau ca nu pot fi facute achizitii decat de firme. Initial am renutat deoarece nu am firma.
Am postat gandindu ma ca poate mai este cineva interesat si are si firma ca sa putem cumpara. Pretul nu il stiu ca nu au vrut sa mi l spuna.
Manusile si firma sunt acestea. http://www.protectevolution.ro/site/ro/manusi-showa-best/item/706-manusi-showa-best-cod-690 .
Daca este cineva cu firma pe aici si este interesat poate facem comanda impreuna.
Merci.
|
 |
|
|
|
Update pret . 160 LEI.
|
 |
|
|
|
Update pret 180 lei.
Schimb cu un frag de goniopora . .
|
 |
|
|
|
Si ceva poze.
|
 |
|
|
|
Vand o anemona green bubble matura . Pret 200 lei.
Contact pm. Valabil numai pt Bucuresti. Daca sunteti din provincie si aveti pe cineva care vine prin Bucuresti nu am nimic impotriva. Cei care doresc poze sa imi lase adresa email pe pm , fac poze si le trimit.
|
 |
|
|
|
Salut. Am eu ce cauti. Poate ne auzim la un telefon si ne intelegem daca nu cumva ai gasit intre timp.
|
 |
|
|
|
Domnule cercetator doctor profesor ..... incercati sa va acomodati putin cu structura forumului. In acest sens va pot ajuta administratorii site ului.
UNele postari ale dvs par cam la misto si sunt cam pe unde nu trebuie . In general pe GOOGLE se gasesc cam orice fel de informantii. Intai cautam acolo si daca nu gasim informatia dorita sau nu o intelegem intrebam colegii cu mai multa experinta sau cu un nivel mai ridicat de informare.
|
 |
|
|
|
Hai sa te lamuresc. Am scris in partea de sus AU MAI RAMAS URMATOARELE . Dupa aceasta am enumerat ce aveam de dat . La ultimul punct era macroalga rosie.
Acum sa iti raspund punctual.
La punctul unu Daca dai o cautare pe google si scrii RED MACROALGAE vei afla despre ce e vorbal
La punctul doi . Daca dai o cautare pe net scrii REEF DIATOME ALGAE EATER SNAILS o sa afli care sunt principalii melci consumatori de diatome. Ca sa te scutesc de marele efort de a cauta iuite iti scriu eu principalii melci mancatori de diatome.
TROCHUS SP. si Astraea Turbo Snail . Sper ca te multumeste raspunsul meu.
|
 |
|
|
|
Au mai ramas urmatoarele
Pompa Sicce sincra silent 1.0 noua. Poate fi folosita si inafara acvariului - 150 lei
Reactor media Two little fishies. Poate fi folosit pentru carbune , amtifosfat sau biopallets. Poate fi folosit si hang on. Pret 200 lei.
Un pumn sanatos de macroalga rosie in care salasluiesc o gramada stelute. Macroalga o schimb cu melci mancatori de diatome.
Desi initial am scris ca anuntul este valabil numai pt Bucuresti mi am calcat pe inima si am mai trimis in provincie. Cum se pare ca sunt probleme cu cei de la FANCOURIER nu mai trimit ever. Cel mai bine este sa vada omul cu ochii lui produsul ca sa nu ma creada cineva vreun om neserios .
|
 |
|
|
|
Adaug si un pumn sanatos de macroalga rosie in care salasluiesc o gramada stelute . Nu vreau sa o vand . Schimb cu melci mancatori de diatome.
|
 |
|
|
|
Au mai ramas urmatoarele
Jbl floaty blade XL - REZERVAT.
|
 |
|
|