[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Sebastian Costin
Forum Index » Profile for Sebastian Costin » Messages posted by Sebastian Costin
Pret fix:2000 eur cu absolut toate chestiile de acvaristica marina pe care le detin (teste, fittinguri, solutii, accesorii, clesti etc)
Up!
Valabil in continuare
Anuntul este valabil.
Schimbarile de care spuneam:

Salut,

Lamuriri suplimentare: de recirculare sau de valuri?
Pe scurt:

1 - Cum calculez volumul pe care ar trebui sa il preia sump-ul cu pompa oprita?
Calculezi volumul displayului din care scazi volumul overflowului in functiune apoi, din volumul acesta scazi apa care va merge in sump (de obicei pana la baza dintilor) minus volumul care va fi absorbit din overfow pana la gura de absortie a cotului de full siphon.

2 - Ce dimensiune ar trebui sa aiba camera skimmer-ului (Bubble Magus 3) si care e dimensiunea minima pentru camera pompei (Eheim 2000)?
Ma gandeam cei 75 cm sa ii impart asa: 20cm Skimmer, 25cm Refugiu, 15cm pompa si 15cm ATO, dar nu stiu daca e ok.

skimmerul NAC3 e diferit ne NAC 3+ sunt specificatii, daca faci camera cu 1-2 cm mai lat decat skimmerul e ok.

3 - Vreau sa folosesc tevi de 25, dar momentan nu am gasit. Ce dimensiune trebuie sa aiba gaurile din Animal Bean pentru tevi de 25 sau de 32?
Depinde de flansele pe care le folosesti - ele determina diametrul - gasesti la Pety tot ce ai nevoie.

4 - Ce latime minima poate avea Animal Bean ca sa functioneze cum trebuie? Cutia va fi in afara acvariului (pe spate) si acvariul se vede pe 3 laturi, asa ca as vrea sa fie cat mai estetic.

Functioneaza perfect cat iti permite flansa. Cauta-ma pe youtube si ai sa vezi o filmare cu BA-ul de la Picolino

5 - Ce materiale trebuie sa cumpar in ceea ce priveste instalatia Animal Bean?
Stiu ca tevi de 25 (sau in cel mai rau caz de 32) si minim 1 robinet.
Coturi de 45 grade sau 90 grade?

Diferta foarte mult in functie de designul partii de sub bazin, acolo poate sa iti creasca considerabil numarul de fitinguri.

6 - In ce compartiment pun Matrix si Siporax?
Eu as pune dupa skimmer
Super, Cata!

Bafta sa ai cu ea!
Ne asteptam la un FTS, tu?
orio wrote:
cazanradudaniel wrote:Multumesc! O sa incerc KH-ul de la AquaForest.

Este necesar sa se creasc? ph înainte de a ridica kh ul? Spre exemplu o cre?tere de a 6 la 8 la KH...

Nu prea cred ca este necesar.
De obicei un KH mare faciliteaza un PH mai ridicat, totusi, trebuie sa ai in vedere ca un KH peste 8 cu NO3 si PO4 mic ( UNLS) poate sa duca la arderea coralilor
Salutare,

Cumpar Lysmata Wundermanni (ma intereseaza 4-6 bucati - functie de pret) sau Chelmon Rostratus

Contact PM

Merci
Valabil in continuare. Intre timp au mai aprut vreo 10 corali.
Am sa pun o poza cu noul stoc dupa ce-l aranjez putin
Ufff, e prea cald

Sunt 27 de grade in acvariu cu ventilatoarele pe full
Numai una:

image
Succes cu proiectul!
Billy Idol
Multumesc!
alta:

image
Am sa cresc putin si eu no3

image
image

Forum Index » Profile for Sebastian Costin » Messages posted by Sebastian Costin
Go to: