| Message |
|
|
In seara asta vreau sa defrisez acvariul, deja majoritatea stau 10-15 cm deasupra apei , mai au putin si se urca pe lampa  Asa ca cine este interest sa vina sa ma scape de ele. Nu donez celor care vand plante!
|
 |
|
|
|
Plantele au plecat la userul krnk
Urmatoarea tunsoare peste o saptamana
|
 |
|
|
|
Am uitat sa precizez ce plante donez si ce a mai ramas
. Polygonum sp. "Sao Paulo"- cateva fire
Rotala rotundifolia red- 5-6 fire
Pogostemon erectus 5-6 fire si mai sunt cateva pe care nu le mai retin cum se numesc
|
 |
|
|
Donez plante, se ridica de la mine de acasa, nu ma deplasez nicaieri din lipsa de timp si puturosenie
|
 |
|
|
|
.
|
 |
|
|
|
Schimb plante din acvariu cu creveti de apa dulce.
|
 |
|
|
|
.
|
 |
|
|
|
Inca nu am tuns nimic
|
 |
|
|
stefanp wrote:Frumoase culorile
Mersi, si nu am modificat nimic in poza, doar am micsorato. Exact asa arata si se vede in bazin.
|
 |
|
|
De lene am tuns doar 3-4 varfuri
|
 |
|
|
ReBella wrote:Frumoase plantele, imi place si aranjamentul... insa tot nu ai pus o tufa de plante inalte si in stanga, sa nu se mai vada echipamentul.
Multumesc, va fi acoperit si acolo dar momentan nu am avut curajul sa- l tund. Spre sfârsitul saptamânii il voi tunde si voi acoperi si in partea stânga, dar am zis sa mai profit de priveliste înca câteva zile
|
 |
|
|
Una inainte de tunsoare
|
 |
|
|
Da, zero alge  ,acum trebuie sa ma misc incet, am redus fertilizarea mai mult de jumatate din doza normala, iar lumina am reduso la 4 ore pe zi, momentan merg cu 2xGiesemann aquaflora, 1x Osram 830 si 1x Giesemann midday
|
 |
|
|
|
Dupa un mare impact cu algele
|
 |
|
|
|
Vand 1x Glossolepis Incisus si 2x Melanotaenia lacustris
Pret/bucata 15 lei
|
 |
|
|
|
stefanp le foloseste cu succes pe ambele, dar cred ca sunt multi pacilea care le folosesc cu succes pe ambele
|
 |
|
|
http://shop.acvariu.ro/12_dennerle
Poti merge pe sistemul asta: http://shop.acvariu.ro/fertilizare-si-aditivi/115-perfect-plant-system-set-for-1600l.html
Care contine: E15 FerActiv, S7 VitaMix si V30 Complete si ofera nutrienti pentru cresterea luxurianta a plantelor de acvariu - sistemul optim de fertilizare, sau pentru pretentiosi, mai este asa ceva: Scapers`s Green + NPK Booster
La ambele scheme poti adauga PlantaGold 7 http://shop.acvariu.ro/fertilizare-si-aditivi/118-plantagold-7.html
|
 |
|
|
|
Dupa doua zile te tratament cu apa oxigenata, am scapat de miros.
In prima zi am golit jumatate acvariu si am turnat 120ml apa oxigenata. Am lasat 30min, dupa care am complectat cu apa acvariu.
A doua zi am tras jumatate de apa din bazin si am pus 170ml apa oxigenata, am lasat asa 30 min, dupa care am umplut bazinul
A 3-a zi am facut schimb de apa 50% si am pus FB7 de la Dennerle doza Dubla. In momentul de fata apa este cristal iar acvariul perleaza la greu
Nu au murit pesti, nu s-au topit plantele. In timpul tratamentului filtrele au mers la maxim.
Acvariul meu are 220L brut si cred ca 180 net.
|
 |
|
|
|
Am fost, am luat. Mai sunt in jur de 6 buc. Pret 30 lei cosuletul
|
 |
|
|
Ok, o sa vin inainte de deschidere cu 30 min
|