[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Mirciulica
Forum Index » Profile for Mirciulica » Messages posted by Mirciulica
Mai bine sa se inchida topicul aici ca nu mai e valabila donatia de la Allex.
O zi buna si lasati aberatiile ca nu e frumos asa.
Pestii au ajuns cu bine la mine in acvariu de la Allex.
Deci se poate inchide acest topic ca nu mai are de donat.
Ma rugat el sa anunt ca sau dat toti pestii ca nu prea are timp sa se logheze.
ccdumitrescu:Cred ca si in realitate esti cam ciudat si te iei aiurea de lume, ar trebui sa te ocoleasca lumea care te cunoaste. Acum mori de invidie ca nu ai luat tu donatia.
Cumpar de preferat astazi guppy,molly,xipho,platy,neoni,zebre si plante easy in Bucuresti din sectorul 2,4,5,6.
E cineva in Bucuresti pe aici care sa aiba de vanzare guppy,molly,xipho,platy,neoni,zebre si plante easy din sectorul 2,4,5 si 6??????
Astept raspuns pe PM!!
Sunt interesat sa cumpar guppy,molly,xipho,platy,neoni,zebre si plante easy in Bucuresti din sectorul 2,4,5,6.
E cineva in Bucuresti care sa aiba de vanzare guppy,molly,xipho,platy,neoni,zebre si plante easy din sectorul 2,4,5 si 6???????
Astept mesaj pe PM!!
Cumpar de preferat astazi guppy,molly,xipho,platy,neoni,zebre si plante easy in Bucuresti din sectorul 2,4,5,6.
E cineva in Bucuresti pe aici care sa aiba de vanzare guppy,molly,xipho,platy,neoni,zebre si plante easy din sectorul 2,4,5 si 6??????
Astept raspuns pe PM!!
Sunt interesat sa cumpar guppy,molly,xipho,platy,neoni,zebre si plante easy in Bucuresti din sectorul 2,4,5,6.
Ecineva in Bucuresti care sa aiba de vanzare guppy,molly,xipho,platy,neoni,zebre si plante easy din sectorul 2,4,5 si 6??????
Astept mesaj pe PM!!
Astept raspuns pe PM!!
Ecineva in Bucuresti care sa aiba de vanzare guppy,molly,xipho,platy,neoni,zebre si plante easy din sectorul 2,4,5 si 6?????
Astept mesaj pe PM!!
E cineva in Bucuresti pe aici care sa aiba de vanzare guppy,molly,xipho,platy,neoni,zebre si plante easy din sectorul 2,4,5 si 6?????
Astept mesaj pe PM!!
A gresit el cand a scris ca nu sunt sanatosi ca am vorbit cu el prin mesaj privat si deja pestii au ajuns in acvariul meu. Pestii sunt in regula si in plus mi-a dat bonus si o femela gravida care va naste in curand pui.Nu mai fiti rai ca nu e frumos.
I-am luat eu primul ca sa va las pe voi fara aceasta donatie.
Daca o sa am pui de la platy gold poate o sa donez si eu la randul meu daca sunteti cuminti si nu mai faceti misto de mine.

Forum Index » Profile for Mirciulica » Messages posted by Mirciulica
Go to: