Message |
|
Eu zic sa faci o pauzaa.....daca folosesti nopox in exces e posibil sa ai efecte adverse......coralii tot au nevoie de putin no3.....
|
 |
|
um02122 wrote:Ce am pentru el:
- doi litri de otet 5%
- suficienta piatra uscata (branches, plates si Pukani)
- 4 kg nisip de aragonit 1-3 mm si 4 kg pietris fin de aragonit 3-4 mm (TMC, substrat uscat)
- suficiente lumini led AquaRay sa ocup tot spatiul sub capac (fie cinci stripuri de 12W, fie doua tile de 32W si 1-2 stripuri de 12W) plus controller pentru ele.
- ? sump - am un sump de sticla Tunze necompartimentat care incape la fix in stand, cu un animal de skimmer Tunze
- pompe de valuri Sicce cu controller
- pompe de recirculare (Eheim si Tunze)
- multe altele
Am presimtirea ca bazinul are sticla securizata si nu se poate gauri.....posibil sa ai nevoie de un overflow box ca sa ii poti conecta sump-ul.....
Sau cred ca mai e o posibila varianta, mi se pare ca ai gauri cu fitinguri ptr conectat un chiler...,e posibil sa poti face ceva cu gaurile alea daca le ai....adica scoti fitingurile si lipesti un overflow pe spatele bazinului in care pui tevile de BA.....cred ca intelegi ce vreau sa zic...
|
 |
|
Adevarat!, rezista destul de putin....
Pretul v-a fi de 10 lei/crevete pana in 5, negociabil la cantitati mai mari....
|
 |
|
In perioada urmatoare urmeaza sa apara crevetii palaemon elegans mai la mal asa ca sunt dispus sa ii trimit la doritori....
Pretul v-a fi unul simbolic, cat sa acopere costul ambalarii si putin timpul meu pierdut.....
Astept pm de la doritori!
|
 |
|
Succes!
|
 |
|
|
 |
|
Superb!
|
 |
|
Am de gand sa mai bag in bazin doar corali mai pretentiosi (acropora si alti sps-ii) fapt pentru care urmeaza sa schimb lampa cu una t5 si sa adaug un Algae Turf Scrubber....
Sunt multe pareri t5 vs led si tind sa cred ca cele mai bune rezultate sunt cu t5....daca ar fi sa schimb lampa dupa mine as alege ori AI ori Ecotech.....dar dupa rezultate ma vad nevoit sa aleg t5....
|
 |
|
um02122 wrote:Lampa lui Reefer ...
Da, aia e.....trec pe t5....
|
 |
|
650 lei
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:E5 prietene, de la Euroaquatic
Aaaa.....cu led....
Spor la vanzare!
Edit: Te-ai uitat pe site-urile astea?
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:Lampa are 120cm, iar tuburile E5 sunt cam inaccesibile in RO.. N-am reusit sa gasesc un magazin online (indiferent din ce tara) si un pret.
Cred ca a vrut sa zica T5...
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:Superbe culori!
+1
|
 |
|
Merci!, luasem in considerare si pastilele alea dar m-am hotarat la schema KZ....
|
 |
|
adrianyva wrote:ok
ms mult
o sa incerc si eu combinatia asta!
Cu placere!
|
 |
|
adrianyva wrote:ce anume o sa folosesti pt cyano?
ma intereseaza si pe mine!
Coral snow, A-Balance,Cyano clean, Zeobac de la KZ.....
|
 |
|
Am rezolvat cu substantele...imi trimite Sebastian Costin toate substantele ce imi trebuie pentru tratamentul cu cyano de la KZ....
|
 |
|
CatalinBarbu wrote:La mine nu a afectat nici o vietuitoare cand l-am folosit. Daca vrei rezultate mai bune combina-l cu Coral Snow
O sa il incerc simplu.....nu am de gand sa investesc atat avand in vedere ca profusul face treaba si individual (tratamentul pentru cyano poate fii de pana la 8 saptamani.....poate ca cu coral snow scurtez timpul tratamentului...).
|
 |
|
M-am saturat de cyano!, ar afecta cu ceva steaua daca as face tratament cu KZ Cyano clean?
|
 |
|
E o stea comun intalnita in piatra vie.....am si eu cateva.....
|
 |
|