[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: maryusdv8
Forum Index » Profile for maryusdv8 » Messages posted by maryusdv8
Daca nu ai achizitionat tuburile + accesoriile, gandeste-te la varianta de a pune 2 tuburi T5 de 24 W. Eu as merge pe cea din urma si datorita lungimii (549 mm T5, vs 438 mm T8), astfel nu ar ramane zone mai putin luminate (lateralele acvariului).
opincarul wrote:
dan.pavelescu wrote:Felicitari Alex, dar eu nu pot vedea pozele, dau click a bou si nu se intampla nimic

Nici la mine nu merg link-urile.

Incercati aici: http://showcase.aquatic-gardeners.org/2014/index3.html
Felicitari, Alex!
Staurogyne repens, Hydrocotyle tripartita, Blyxa japonica, Marsilea hirsuta, Lindernia rotundifolia, Bacopa monnieri, cf. foto: 25 lei.
Astazi au fost scoase din acvariu.

e-mail: maryusdv8@yahoo.com
tel.: 0723 411 765
Felicitari! smilie
Poti lua de la Marbo neoane de 15 W, Osram 830 - 23.14 lei sau Osram Fluora - 30.43 lei (as opta pentru al doilea).
Eu as strange bani pentru o lampa 2x24W.

In ceea ce priveste GSA-ul, asa cu iti spunea Stefan, "apare de la fosfati prea mici in raport cu nitratii"... pentru inceput trebuie stiut cat sunt unii si cat ceilalti (teste de apa dedicate) si apoi, functie de rezultat suplimentat cu PO4 (ex. Easy Life Fosfo) / luat masuri pentru reducerea NO3-ului (mie mi se par cam multi pesti, iar schimbul de apa l-as mari la 35-40% din volum).

P.S. - iti pot da un neon JBL Solar Natur 15W (nu am istoricul lui, ca timp de utilizare... este functional) si KH2PO4 solutie (50 ml... 1 ml / 100 l creste fosfatii cu aprox. 0,7 ppm)... fara nici o obligatie (trimite-ti PM daca esti interesat).
Imi place mult jurnalul tau ... se simte pasiunea.
Imi place mai mult aceasta ultima varianta. Spor!
Foarte frumosi pestii. Sa te bucuri de ei!
Salut!

Bun venit!
Imi place cum ai reamenajat. Cand vei pune si restul plantelor, cu siguranta ca va da si mai bine.
Claudiu1978 wrote:
Am luat o seringa de 5 ml si timp de aprox. 1 ora am tras de pe luciul apei acea pelicula de grasime.

Eu am taiat in doua o sticla de plastic de 1.5 l. Am pus o parte din ea pe luciul apei a.i. sa intre un firicel de apa. Am umplut acea jumate (sa-i zic) de sticla de cateva ori si s-a adunat tot biofilmul... foarte repede.

Filtrul a fost oprit in aceasta perioada.
Salutare,

Daca aveti spre vanzare, va rog sa imi trimiteti un PM.

Multumesc
petre79 wrote:Frumos si acesta....succes cu urmatorul

Multumesc . Incerc sa pun in aplicare ce-am invata de la voi in acest an ;)

Marsilea hirsuta - 8 lei / pot;
Staurogyne repens: 15 plante / 10 lei;
Alternatera reineckii mini: 2 lei / buc;
Pomul din imagine: 30 lei

Endleri: 12 buc (7 M + 5 F) = 65 lei
Microrasbora Galaxy: 3 buc = 30 lei

Se incheie aici... voi incepe sa adun ce trebuie pentru unu' mai bun.

georgeokazie wrote:Mi ai spus pe pm ca daca nu le ia psihoactiv mi le dai mie dar na......aste e nu am ce sa fac...

Astfel de atitudini... ca si cea a lui psiho (nu este singurul care s-a lasat asteptat) ma determina sa ii dau dreptate celui care spunea ca decat sa donezi ceva, mai bine arunci la cos... astfel, eviti sa astepti ca prostu' sa vina la o intalnire stabilita, sa iti faci programul si in functie de disponibilitatea celuilalt, sa dai explicatii de ce nu mi le dai mie si i le dai lu' ala... etc.

P.S. @georgeokazie: imi aduc aminte ca ti-am dat plante cu alta okazie... sau ma insel?
Psihoactiv nu a binevoit sa vina... sa anunte ca nu il mai intereseaza... ca mai tarziu... etc...

Plantele vor ajunge la un coleg de serviciu.

Se poate inchide.

Multumesc
Foarte frumoase plantele... imi plac mult .

Forum Index » Profile for maryusdv8 » Messages posted by maryusdv8
Go to: