Message |
|
As dori sa cumpar daca are cineva de vanzare niste plante pentru suprafata apei.
Multumesc!
|
 |
|
Aseara am avut parte de un meci K1 :scrima: unul dintre puii mei de discus si-a cumparat o garsoniera ( o nuca de cocos ) dar din nefericire pentru el aceasta era deja ocupata de un mascul de ancistrus care avea grija de cuibul sau. Fiind evacuat din locuita discusul a avut de suferit.
Pe partea dreapta are niste zgarieturi si vroiam sa va intreb daca trebuie sa introduc in apa preventiv o substanta medicamentoasa sau... ?
Va multumesc!
P.S: Acum apele s-au linistit si cei doi au ramas prieteni. :slap:
|
 |
|
Multumesc
|
 |
|
Ma poate ajuta cineva cu niste informatii sau macar un link catre o pagina
de web in care pot afla mai multe informatii despre o specie noua pentru mine "Tetradon".
Am vazut la un magazin acest peste si doresc sa aflu mai multe informatii despre el.
A crescut cineva aceasta specie?
|
 |
|
Doresc sa schimb 2 femele si un mascul ancistrus avand varsta de aproape 2 ani si 15 cm lungime cu:
2 pui discus 2;3 cm
sau
1 pui discus mai marisor
Nu am preferinte
|
 |
|
Sorine cred ca de la prea mult Diablo2 si Heroes 4 te-ai cam incins, asa ca te sfatuiesc sa te mai duci si pe la facultate
F.Robert
|
 |
|
Frunzele noi nu au nici o problema , ele au culoare normala dar cele mai vechi sunt maronii dar nu sunt rupte sau oarecum afectate problema este culoarea pe care o au.
|
 |
|
Am crezut ca un strat de circa 2 mm de nisip nu va fi o problema.
Ce fertilizant recomandati?
|
 |
|
Intr-un acvariu cu dimensiunile de 65/35/45 tin momentan 2 femele ancistrus si un mascul. Substratul din acvariu este format din pietris de rau cu granulatie de 3 mm peste care am pus un strat subtire de nisip.
In acest acvariu am o temperatura de 28 grade deoarece pana acum 2 zile am tinut 4 discusi dar am hotarat sa-i mut in alt acvariu mai incapator.
Temperatura a fost redusa cu circa 1 grad pe zi astfel ajungand astazi la 26 grade temperatura. In apa a fost introdus Torumin cam de 2 saptamani. In momentul de fata in acvariu plantele mele au cam prin o culoare galbuie spre maroniu si anume ma refer la cele 3 specii de echinodorus pe care le detin si la valisnea spiralis.Nu stiu exact denumirea speciilor de echinodorus de aceea nu pot da exemple.
Astept sfaturile dumneavostra.
Multumesc anticipat!
|
 |
|
ma poti contacta pe e-mail pm sau 0727.941.167
|
 |
|
Multumesc pentru sfaturile date!
|
 |
|
Acum cateva zile am vizitat un prieten si am observat in acvariul sau o combinatie mai "ciudata" dar placuta la vedere si anume el are intr-un acvariu de 250 L 6 Discus-i si 4 pesti Papagal nu stiu exact sa va spun denumirea "ca la carte a speciei".
Doream sa va intreb daca exista compatibilitati intre specii sau nu deoarece am achizitionat si eu de circa 2 spatamani 4 pui de discus si sunt tentat sa achizitionez niste pesti papagal, dar nu doresc ca pe viitor acestia sa fie "fugariti prin acvariu".
|
 |
|
Am 2 nuci de cocos cam de 1 an, au fost taiate si curatate de tot ce aveau inautru, dar "mamica" a pus stapinire pe ele.
|
 |
|
Am intr-un acvariu de 80L o femela de ancistrus de circa 15 cm -2 ani, iar acum cateva zile am cumparat 4 puisori de 4 cm. Am observat ca puisorii sunt cam fugariti prin acvariu de catre "vechiul locatar".
Nu stiu ce sa fac?
1)Mutarea puilor intr-un acvariu mai mic sau separat de vechiul loctar
2)Pot fi lasati impreuna
|
 |
|
Doresc sa cumpar un mascul de ancistrus. Ofer un pret rezonabil
astept PM sau e-mail
Va multumesc
|
 |
|
Va multumesc foarte mult pentru sfaturile date
|
 |
|
apa afost filtrata si oxigenta continu in ultimele doua saptamani, iar substratul a fost fiert
|
 |
|
Am un acvariu cu dimensiunile de 60/35/45 cu un singur locuitor un ancistrus femela de circa 2 ani. In acvariu am un substrat format din pietris de rau 3,4 mm iar acvariul este populat de plante care se dezvolta foarte bine. Acvariul a fost refacut acum 3 saptamani dupa o lunga perioada de neutilizare. Plantele au fost tinute in alt acvariu.
Apa din acest acvariu a fost filtrata si oxigenata cam doua saptamani.
Acum in acvariu am niste animalute nici nu stiu cu sa le spun.
Arata ca niste viermisori dar sunt foarte subtiri ,culoarea lor este alba si se misca haotic prin apa.
Nu stiu ce sunt si cum sa scap de ei!
As avea nevoie de ajutorul vostru
Va multumesc anticipat Robert80
|
 |
|
0727941167
pm/email
|
 |
|
2carasi oranda-1,5 ani ,2 telescopici-1,5 ani,15 guppy,3 corydoras,3 fosilis,2platidoras. vreau sa-i schimb pe diverse plante nu am prefente
0727941167
|
 |
|