[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Discus ranit  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Robert80
Junior member
[Avatar]

IP:

Aseara am avut parte de un meci K1 :scrima: unul dintre puii mei de discus si-a cumparat o garsoniera ( o nuca de cocos ) dar din nefericire pentru el aceasta era deja ocupata de un mascul de ancistrus care avea grija de cuibul sau. Fiind evacuat din locuita discusul a avut de suferit.
Pe partea dreapta are niste zgarieturi si vroiam sa va intreb daca trebuie sa introduc in apa preventiv o substanta medicamentoasa sau... ?
Va multumesc!

P.S: Acum apele s-au linistit si cei doi au ramas prieteni. :slap:
[Email] aim icon
Lazar Ginel
Ogar batran
[Avatar]

IP:

Daca ranile nu evoluiaza in timp,adica daca nu apar ulceratii sau rana se acentueaza nu trebuie sa pui nimic in apa , dar sa fii atent ce scrie pe prospectul medicamentului, sunt cateva atentionari la cu privire la pestii care se ranesc sau au rani deschise

Ogar batrin dar.... cu miros fin
fr0ggy
Senior member
[Avatar]

IP:

de cate ori s-a impuns oscarii mai grav, am pus albastru de metil, asa preeventiv.

image
[Yahoo!]
Sorin18_my
Senior member
[Avatar]

IP:

Robert80 wrote:Aseara am avut parte de un meci K1 :scrima: unul dintre puii mei de discus si-a cumparat o garsoniera ( o nuca de cocos ) dar din nefericire pentru el aceasta era deja ocupata de un mascul de ancistrus care avea grija de cuibul sau. Fiind evacuat din locuita discusul a avut de suferit.
Pe partea dreapta are niste zgarieturi si vroiam sa va intreb daca trebuie sa introduc in apa preventiv o substanta medicamentoasa sau... ?
Va multumesc!

P.S: Acum apele s-au linistit si cei doi au ramas prieteni. :slap:

Intr-un acvariu cu discusi nu e indicat sa pui ancistrus deoarece o sa ii raneasca in continuare, mai ales noaptea, le place mucusul lor si noaptea ii ataca dar... cum vrei sa nu ii raneasca prea rau si dupaia...
Succes

Tot raul spre bine.
[Email] [WWW]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Asta cind ai aflat-o?...Dupa discutia aia inteligenta despre discusi si sanitari? :sic:

Sorry, dar nu m-am putut abtine.
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Ancistrusii mei sint extrem de coolti , niciodata nu s-au dat la discusi. Probabil depinde de cooltura individuala a pestelui. Altfel sta treaba cu Pleco sau Gyrinocheilus .......

In legatura cu discusu' tau: urmareste-l atent dupa cum ti s-a sugerat. N-are rost sa-i bramburesti cu medicamente daca nu e cazu'.

Poze: smilie ... Poze cu plante
G3org3
Junior member
[Avatar]

IP:

am sie au o intrebare.Am schimbat apa din acvariu si am pus cam mult albastru de metil (apa are o culoare putin albastruie) se intampla ceva?

G3org3
[Email] [Yahoo!]
kazaku
Senior member
[Avatar]

IP:

Nimic rau. Nu dauneaza.

0771 496 835 Lucian
AdrianMar
Senior member
[Avatar]

IP:

Da,si eu zic ca cel mai bun mod de preventie este sa le tii apa curata,si se vindeca fara medicamente in caz de rani usoare.

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: