Message |
|
Multumesc dar nu consider ca este extraordinar un raspuns care ar trebui sa reflecte normalitatea.
E o intrebare normala care ar trebui pusa de catre toti comerciantii iar clientul ar trebui sa fie constient ca daca nu are conditii pierde bani, omoara animale.
|
 |
|
|
 |
|
Multumesc.
|
 |
|
Imi pare rau, eu nu fac o afacere din vanzarea coralilor si prefer sa-mi trimit animalutele pe maini bune, sa-mi selectez "sefii"
Toti coralii sunt crescuti la mine-n bazin.
|
 |
|
Salut.
Te-as ruga sa atasezi intr-un post public sau in privat cateva poze cu care tu sa-ti prezinti bazinul(ele) si eu sa ma conving ca ai conditii corespunzatoare cresterii unor corali asemanatori cu cei doriti de catre tine.
Multumesc pentru intelegere.
|
 |
|
Dac? merge bine eu unul zic sa nu intervi cu nimic, pur si simplu nu baga in seama valoarea NO3, se va echilibra de la sine.
|
 |
|
Depinde din ce punct de vedere privesti lucrurile si unde vrei sa ajungi. Uneori e suficienta si cada din baie, acolo mi-am tinut acu` 2 ani aproape 2 saptamani coralii (inclusiv acroporele) cand mi s-a spart bazinul
Detaliaza ce vrei sa faci cu el....ce vietuitoare ti-ai dori si cate, de acolo pleaca tot.
|
 |
|
Daca nu vrei sa folosesti sticla pe post de raft, pune suruburi mai scurte si ai rezolvat problema.
|
 |
|
Shubi wrote: Inca un update
Dispus si la schimburi
1
6
7
8
9
11
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
28
29
31
32 pret RON 90 sau schimb cu alt dur, de preferat acropora
34
35
|
 |
|
Start promitator, imi place foarte mult aranjamentul pietrelor, ai platforme frumoase si incapatoare, cu ascunzisuri.
Singurul neajuns pe care-l vad in monetul de fata este ca este mult prea mic ca si volum pentru un Zebrasoma scopas (au nevoie de un minim 400 lt.)
Trebuie sa ai grija cu caderea in patima suprpopularii cu pesti.
|
 |
|
Update nou
Dispus si la schimburi
1
6
7
8
9
11
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
28
29
31
32 pret RON 90 sau schimb cu alt dur, de preferat acropora
33 pret 180 RON sau schimb cu alt dur, de preferat acropora
34
35
|
 |
|
asta-i foarte tare, parca-i Batman
|
 |
|
Ma innebuniti cu backgroundul asta imbracat in piatra, e bestial....
Un biotop de coralina
|
 |
|
Sa fi iubit !
|
 |
|
Baga sare la nivel si pleaca
|
 |
|