[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: koala
Forum Index » Profile for koala » Messages posted by koala
... da' spune mah cine e omu', ca o fi uitat. Sa vezi ca vine cu 300 acu', numa' de rusine.
S-au afisat rezultatele? Doar pe facebook?
Felicitari tuturor participantilor!
Bun venit pe forum!
Sarbatori fericite!

PS: Fa un update la "My Profile -> Location" si treci acolo localitatea unde stai... e mai usor cand facem recomandari.
Foarte misto!
Sarbatori fericite!
WOW! ... superb exemplar!
Bogdan_g wrote:Nu-i cam mare riscul sa prinzi 6-7 masculi? Io as lasa mai multi

O sa-ti trec adresa de email pe listele prietenilor mei africani... poate e cazu' sa primesti fro' mostenire.
bogdancornea wrote:...Imi cer scuze pentru calitatea pozelor , am redus calitatea ca sa pot sa incarc si sa ma incadrez in 2mb

Nu e dracul chiar atat de negru... pozele poa' sa fie si oleaca mai mari (bine, sa nu pui poze de 10 MB!), dar sa nu depaseasca 1200 pixeli pe latura... ca sa nu "stricam" paginatia si sa trebuiasca sa facem scroll pe orizontala.
- Bah, n-am cu ce sa ma laud... pestanii au crescut, unii dintre ei (cei mari) au inceput "sa puna culoare" pe ei si au inceput sa se fugareasca.
- Duminica trecuta le-am schimbat iarasi toata apa si le-am facut curatenie in grajd.
- In ianuarie o sa-i triez si opresc doar 6-7 bucati... le bag inapoi nisipu' si lemnele, ca sa refac decoru' si sa le dau locuri de "ascunzis".
- Am niste idei, vis-a-vis de pozitionarea lemnelor... vreau sa le fac "sa intre in apa" de sus. Studiez inca.
Frumusel foc, sa nu-i fie "de deochi"!
Calitatea e foarte buna, de ce sa ne cacam pe noi? Eu aprob "pozitiv", cu amandoua mainile!
Astronotusii cresc mult mai repede, asa ca nu se pune problema ca severumii o sa poa' "sa le tina piept".
Si da, sunt sigur ca o sa te plictisesti de ei.
Pestii sunt foarte frumosi, nu am ce comenta!

- personal, eu nu-s adeptu' combinatiei dintre astronotusi si severumi, da' asta e doar o parere personala.
- severumii aia galbeni au sanse sa se faca frumosi, daca o sa apuce maturitatea.
dan.pavelescu wrote:cum as putea tine furtunurile drepte in bidoane? M-am gandit sa le "imbrac" cu paie pentru suc, dar n-am gasit destul de groase sa incapa pe furtun. Alte idei?

Cauta niste tije de plastic, de la baloanele "de petrecere"... le folosesti pe post de "arac", ca la rosiile din gradina. Cu soricei d-aia mici.
Bah, misto!
Depinde de piatra... unele sunt d-alea grele, ca plumbu'... alte bucati erau "piatra usoara", d-aia care se rupea in maini.
Pentru bazinul meu, care are 200x55 cm, eu am folosit 3 galeti cu piatra (d-alea "de sare")...

- e adevarat, eu am facut si peretele lateral din stanga (pana sub caseta de overflow).
- am construit placi separate, pe care le-am asezat pe pozitie si am umplut "rosturile" cu ciment si bucati mici de piatra... dupa o luna de zile deja nu se mai vedea imbinarea placilor!
- am construit "cofrajul" si-am pus un "blat" de 3-4 cm grosime de CM25 d-ala... apoi am "infipt" bucatile de piatra in cimentul moale... incepand cu bucatile cele mari.
- la sfarsit, am folosit toate "sparturile" mici si-am incercat sa acopar cat mai mult din suprafata cimentului... ca "bomboanele pe coliva".
Da, daca lucrezi cum trebuie si esti atent, atunci o sa fie in regula.
Vorbeste cu Artur, pentru ca el si-a facut exact acelasi tip de stand: http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/39198.page
Clar, fara dubiu!
um02122 wrote:De principiu, vrem ca acvariul sa arate asa sub lampa noua.

M-am abonat la topic.
Ia-l pe instalator cu tine, da-i o bere si povesteste-i ce-ti treba! O sa stie el ce sa ia...

Forum Index » Profile for koala » Messages posted by koala
Go to: