Dupa o discutie cu tata am stabilt ca nu are rost sa-mi fac un bazin prea mare deoarece in maxim un an ma mut la casa si ar fi o complicatie in plus mutarea unui acvariu...tata lucreaza deja la proiectul de design al casei si are in vedere in living un bazin de 100/60/60 cm, asa nici nu o sa maia m probleme cu preturile ca acvariul intra in chieltuielile constructie si decoratului casei deci mama nu o sa stie de costuri!!!
Intr-un final m-am hotarat de cati litri sa il fac si la echipamente, numai cu skimmerul sunt nedumerit:
Bazin 60/35/35 cm din sticla optiwhite de 6mm cantuita lipit cu silicon transparent, bean animal cu flanse de 25 mm aquamedic cu cutie externa si pentru retur inca nu m-am hotarat....
Sump de 60/35/45 cm cu fata ultraclara si pentru compartimentare ii voi cere ajutorul lui pc.ciprian.
Stand din lemn facut sa arate exact ca asta pe interior :
http://www.nano-reef.com/topic/335821-made-in-africa-a-shallow-reef/ dar cu exterior "Ceausist".
Skimmer ori tunze 9004 ori un Deltec mic.
Lampa facuta de shubi....
Pompa de valuri tunze 9015
Pompa recirculare eheim 1000 plus
Sistem ato
Diverse reactoare, piepteni, facute de shubi.
Piatra vie uncured luata din strainatate
Pompa dozare
Pe viitor un Proteus magic
Acvariul asta il vreau mixed reef si cu corali gen gsp si cu niste acropore...
Ca si vietuitoare niste creveti sexy shrimp, niste goby mici si 2 clowni (ori astia pe care ii am ori clarackii)
Tot ce-am pus pe lista e batut in cuie, nu ma sucesc!