[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Blue14
Forum Index » Profile for Blue14 » Messages posted by Blue14
E vorba de mine cu contabil?, daca da nu facem afacerea, tata nu are decat un Fiat si nu il dau!
Pe vremea aia s-ar putea sa nu fi fost legal sa ai asa ceva....
Shubi sa nu rada ca cred ca are corali de valoare cat o masina!!
Doar ce s-a lasat tata de funat si vreti sa ma apuc eu?
Berea fara alcool place la mine!
Nu mai vreau sa fiu sucit, si da, se poate numi o implinire personala.
Multumesc!
Gata cu vrajeala, daca avea tata bani multi aveam acvariul plin de corali nu asa gol!
Pavelescule, pun pariu ca iti cumperi mai multi corali lunar decat mine!
dan.pavelescu wrote:
Shubi wrote:Auzi, da cascaval....sau intentie sa cupere vaci...capre....are ?

tacsu e nea Gigi Becali??

Nu!, nu il comparati cu ala, ala are bani de rupe....
Gata cu off topicul ca nu e asa interesant ca tata sta acasa....
Arendasii stiu ce pun, pe tata nu il intereseaza ce cereale pun ei...
Nu e vie, grau, orz....cereale.
Gata cu "denaturarea subiectului"!
Stiu ca infundau puscaria, bunicii mei au muncit, unchiu cativa ani de umplutura si tata era in armata la revolutie deci nu apucase inca sa munceasca in regim comunist.

Ca voi n-ati fost candva exact in aceeasi situatie ca mine!!!
Sa va spun ca sa nu mai ziceti ca tata munceste si eu consum, tat nu munceste, are pamant si il arendeaza, deci d-asta nu tine asa mult la bani incat imi cumpara ce am nevoie...
Nu bea bere !!!
Am uitat sa va zic ca am facut progrese la romana deoarece imi pierd cam 6 ore pe saptaman cu invatatu, la teza din iarna am luat 5 si la asta de acum 8, deci merit plus ca am note de 10 la istorie, desen, muzica...
Multumesc!
Dupa o discutie cu tata am stabilt ca nu are rost sa-mi fac un bazin prea mare deoarece in maxim un an ma mut la casa si ar fi o complicatie in plus mutarea unui acvariu...tata lucreaza deja la proiectul de design al casei si are in vedere in living un bazin de 100/60/60 cm, asa nici nu o sa maia m probleme cu preturile ca acvariul intra in chieltuielile constructie si decoratului casei deci mama nu o sa stie de costuri!!!
Intr-un final m-am hotarat de cati litri sa il fac si la echipamente, numai cu skimmerul sunt nedumerit:
Bazin 60/35/35 cm din sticla optiwhite de 6mm cantuita lipit cu silicon transparent, bean animal cu flanse de 25 mm aquamedic cu cutie externa si pentru retur inca nu m-am hotarat....
Sump de 60/35/45 cm cu fata ultraclara si pentru compartimentare ii voi cere ajutorul lui pc.ciprian.
Stand din lemn facut sa arate exact ca asta pe interior : http://www.nano-reef.com/topic/335821-made-in-africa-a-shallow-reef/ dar cu exterior "Ceausist".
Skimmer ori tunze 9004 ori un Deltec mic.
Lampa facuta de shubi....
Pompa de valuri tunze 9015
Pompa recirculare eheim 1000 plus
Sistem ato
Diverse reactoare, piepteni, facute de shubi.
Piatra vie uncured luata din strainatate
Pompa dozare
Pe viitor un Proteus magic
Acvariul asta il vreau mixed reef si cu corali gen gsp si cu niste acropore...
Ca si vietuitoare niste creveti sexy shrimp, niste goby mici si 2 clowni (ori astia pe care ii am ori clarackii)
Tot ce-am pus pe lista e batut in cuie, nu ma sucesc!

S-ar putea sa am eu in acvariul vecinului meu, daca e iti trimit cativa.....
Cam putini w, mai bine pui leduri de 3w in loc de 1w!
I-am dat si eu pm lui shubi ca vreau unul.
Pe mine nu ma deranjaza carcasa, uite macar cum am eu lampa pe acvariu pana cand imi fac carcasa calumea!
Apa nu e murdara, sunt alge....
dan.pavelescu wrote:Exact!

Eu am optat pentru controller + placuta cu ldd-uri.

Chiar daca pare banal, ma uitam la ea ca la masini straine, nu pricepeam nimic Si nu sunt singurul in situatia asta, nu dau nume ca se supara Blue

Eu stiu sa leg placuta ldd cu pwm-ul, de abea astept si eu un controller d-asta...
Am facut poze bune dar le pun maine ca nu gasesc in casa cablu de date pentru aparat si am un card mai naspet si nu il citeste laptopu..
Superb!
kirucd wrote:Daca voi aveti impresia ca ele nu stiu inseamna ca va amagiti singuri...

Sa vedeti ieri cand voiam sa ii torn lui frate meu un sampon in cap si mama a venit la mine si mi-a zis ca e al ei si a fost 120 lei, de acum cand imi mai comenteza aduc in discutie samponul, parfumuri, creme.....
Deci chiar daca isi dau seama tac ca consuma cu siguranta mai mult decat voi pe acvariu...
La mine se stie ca consuma cat frigiderul....cred ca e mai putin....oricum factula ultima oara mi-a venit 550 lei (pe 2 luni) ca am candelabru si lustre cu multe becuri neeconomice (cu halogen).
Rad de ceva!!!
De la ei as lua piatra vie....
Nu-ti mai pun intrebarea de ce nu iti cumperi sticla de altundeva, e posibil sa faci o ora pe drum....
Bine, oricum tu o sa fi primul care pune lampa in functiune ca la mine dureaza cu sticla deci nu pierd decat o bucata de sticla...
Fac exact ca tine!
Multumesc foarte mult!
Am posibilitatea sa pun ultraclara, tu pui ultraclara?

Forum Index » Profile for Blue14 » Messages posted by Blue14
Go to: