Nu cunosc acvarii doar cu capac, stiu doar acvarii sticla si atat sau acvarii "full option"(cu capac,lumina de rahat,si filtru intern la fel) de undemai adaugam noi o lumina mai buna,un filtru intern/extern superior si substrat in functie de gust,dar cat mai natural.
Din ce am vazut,aquariumprest.ro ar avea preturi decente,insa nu stiu ce mai au acum,am vizitat site.ul acum cateva luni.
Eu as face asa -
1: as cauta acvarii aici pe forum de la baieti,la un pret rezonabil,iar in functie de pret si ce ofera,m.as orienta catre ce mai am de adaugat la el. Cauta unul decent ca marime,indiferent daca are capac sau nu,poate fi adaugat ulterior sau improvizat pt siguranta pestilor. Cu 200/300 ron ai putea lua un 150/200l doar sticla.
2: as cauta pe cineva care face acvarii,sau as cauta pe olx.
3: as lua un acvariu mare dar ieftin "full option" si i.as adauga eu alte chestii,asteptand indicatii cu ce mai am nevoie de la userii de pe forum
In situatia data,un 200/300 ron pe acvariu(cu sau fara capac)cu un extern second la 300 sau nou la 500ron,plus 100 ron material filtrant pt extern,100 ron substrat si eventual inca 100ron un intern cat decat ok,ai ajunge la o suma de maxim 1100/1200 ron (adca aceeasi investitie ca si la juwel) doar ca fara alte investitii pe viitor,dai banii odata,dar sti ca ai ce iti trebuie,ce vor pestii si ce iti place si tie. Intr.adevar,nu ai stand,dar am un acvariu pus pe doua dulapioare vechi puse de.a latul,cu un blat de lemn(oridecare) deasupra si un blat de ala de "pluta"(spuma alba ) pt uniformizarea bolobocului
Pare conplicat,dar nu este,avand din nou rabdare,pt ca la urma urmei vrem in primul rand sa nu aruncam banii,sa le placa pestilor pe ce dam banii si sa se simta bine,sane placa si noua,urmand ca ma apoi sa facem mici achizitii suplimentare cu toate goangele noastre din cap admirand comportamentul natural al lor.
Poti chiar acum sa faci un topic de cautare a echipamentelor descrise mai sus aici pe forum,si te asigur ca in maxim 3 zile,vei avea mai multe oferte decat ai vrea la orice produs ^^ acum e vara,lumea intra mai mult seara sau deloc p forum,dar cei care intra mai mereu,te vor ajuta cu sigiranta.