[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: pc.ciprian
Forum Index » Profile for pc.ciprian » Messages posted by pc.ciprian
Salut timi, imi place evolutia ta, felicitari, chiar ai avut ceva setupuri reusite , te asteptam la aquascaping sa discutam acolo ultimu setup
ea banativa voi aman2 ca imi poluati topicu aciulea ...in loc sa veniti cu comentari caa aam plante fromoaaase si superbeee si etc voi va certati ....ban la aman2 AM ZIS

ah apropo de topic ....au mai ramas 6 bucati
aaaaaaaaaaaaaaau dooooooooooamneeeeeeeeee..........BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN cum sa nu o stii pe megan fox?!?!?! aia de`a jucat in transformers
eh eu vorbeam doar de cazu meu
alber wrote:Domnuuu, dupa ce ma dezamagesti spunand ca nu poti creste un Hc si un Pogostemon, mai vii si agravezi situatia pronuntand cuvantul buruiana. De parca am vorbi de stir sau mai stiu io ce
Poate nu vor sa creasca in ADA.

sau poate e stapanu prea prost si face ceva gresit )
pai dati si la altii ....nenea rsv cand bagi coasa in ea da`mi un semn ca mai vreau si eu neste utricularia
vin cu update .....surprinzator ...dupa 2 sapt hc-ul NU VREA SA CREASCA ....ii apar ceva frunze noi de un verde frumos, si atat nu se misca deloc. Nenea alber dezamagit iti spun ca nici pogostemonii nu au vrut sa mearga, din ce mi-a ramas am dat si eu mai departe poate reuseste colegu narcis sa ii prinda si sa iau dupa de la el. Astazi am mai facut o modificare la acvariu am aranjat unpic diferit returul poate o fi de la miscarea apei si a curentilor....vedem pe parcurs ...tre sa ii dau de cap ...mama ei de buruiana
accept schimburi cu utricularia graminifolia / H.C. Tonina Fluviatilis Fissidens, ceva tipuri deosebite de moss, creveti orice inafara de red cherry si amano,
Sunt dispus si la propuneri de alte tipuri de plante mai deosebite , puteti posta aici sau pe pm
Multumesc

sper sa nu se considere up nu de alta da chiar nu asta aveam de gand
micsoram pretul ca nu mai avem loc in baziiiin.......eriocaulon cinereum 60ron/buc 3buc 150ron
pomi stie ceva si noua nu ne zice?
hai ca`mi place, chiar imi place.....d`abea astept evolutia ...totusi pacat de creci ca le`ai acoperit cu moss
se redeschide sezonu, am cca 20plante de dat , 75ron/buc,
3 buc 200ron
arata foarte bine ....cam la asa ceva intentionez si eu dar mi`e lene sa ma apuc de el , deja am un bonsai uscat si in apa de vreo 3 sapt ...dar asa greu imi e sa ma apuuuuc vai vai vai
ieu cred ca ie iechinodorus , am avut si eu acum cateva luni da l-am scos , dar nu ma intreba ce fel de echinodorus stiu ca parca asa scria pe cutia pe care a venit cand l`am laut de la vanzator
salut, eu zic totusi sa treci pe la introducere, vezi ce zice lumea, te cunoastem si noi ...nu de alta da asa e frumos cand intrii intr-un grup ...sa te prezinti nu?
in planta respectiva deja ai mai multe plante . Parerea mea, baga cutitu in el, si nu il planta in zone in care ai bagat pastile de fier in substrat, daca ai bagat.
salut iti urez si eu bun venit si vreau sa te felicit pentru aranjament, la fel si pentru postarea realizarii dealurilor . Mai nasol o sa fie daca o ia substratu la vale. chiar sunt curios cum va evolua. ce ti-as recomandat sergiu(RSV) iti recomand si eu asa ca nu mai scriu inca o data
Mihai, nu o lua personal, in general aici incercam sa promovam anumite lucruri. Din ce stiu eu pamantu de flori nu se mai foloseste de o perioada buna , atuncio cand nu se gaseau solutii de fertilizare fie ca e substrat fie ca e lichida care sa fie acceptabile la pret. Intradevar fiecare e cu "piticii" lui.Piticii nostrii sunt acvariile cu multe plante cu multe nevoi de toate culorile si tipurile la care implicit ai nevoie de anumite metode de fertilizare , piticii tai sunt inmultirea pestilor si cresterea anumitor specii care intradevar cresc si in sticla pisata (si ca sa il citez pe un alt coleg a se citi S nu SH) La fel cum ti-a zis si cloonita nu te pune nimeni la zid, si banuiesc ca daca ai o vechime in forumuri, stii foarte bine de ce te-a intrebat ginel "cine ti-a spus sa pui pamant de flori in acvariu?" Sunt o gramada de pers care se lasa influentate de petshopisti si fac greseli dorind sa ofere anumite conditii plantelor lor si/sau anumite acvarii plantate

Cu respect
Ciprian
la mine ai vazut, este o hydra. Eu am avut si au disparut dupa un timp, prea multe detalii nu pot sa iti dau. Am avut aproape in toate bazinele si dupa un timp dispar, intradevar la mine nu au aparut pe geam erau pe harscape
pot doar sa iti recomand un acvariu facut, de peste 180L , sau facut la comanda, cu siguranta vei iesi mai ieftin decat unul "de firma" iar daca gasesti pe cineva cu mana buna, lipitura va iesi perfecta . Daca nu iti surade ideea incearca la hornbach
Spor la treaba ca vad ca vrei sa iti echipezi unu complet
Cu respect
Ciprian

Forum Index » Profile for pc.ciprian » Messages posted by pc.ciprian
Go to: