[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Chezan_v
Forum Index » Profile for Chezan_v » Messages posted by Chezan_v
www.e-kituri.go.ro nu merge. Vreau sa vad si eu jucaria asta, alta adresa ai?
Pai asta vroiam eu sa aflu, daca mai este nevoie si de alta, sau alte culori sau e suficient spectrul ledului respectiv. In link-ul din primul post e dat mai la sfarsit si spectrul ledului.
Nu ma refeream la o combinatie de leduri colorate ca sigur nu o sa reusesc eu sa obtin spectrul care trebuie.
Ce fabrica baietii aia e departe de ceea ce vreau eu sa fac. Nu ma complic cu controler RGB, vreau sa folosesc direct leduri luxeon albe.
Poate pentru unii sunt amanunte neimportante, dar pe mine ma incanta ideea de 50.000 de ore de functionare, consum redus, rezistenta la socuri, umiditate, praf etc. Am comandat 15 bucati la o firma care se lauda ca a inlocuit proiectoare halogen de 400w cu proiectoare cu astfel de leduri cu un consum de maxim 24w si cu o durata minima de viata de 10 ani. O sa montez cateva deasupra unui bazin mai mic sa vad ce zic si plantele. Din datasheet-ul ledurilor spectrul seamana foarte mult cu cel al tuburilor osram fluora
http://www.lumileds.com/pdfs/DS51.pdf
Poate nu inteleg eu prea bine cum sta treaba cu lumenii si cu lungimile de unda. O parere in acest sens mi-ar fi de mare ajutor.
...in anumite cazuri la capitolul acvarii, parca o iau razna cu fantezia.Si simt ei domnule, asa ,un impuls nebun si o pasiune insufletitoare si se chinuie sa inventeze un acvariu care sa fie o piesa iesita din comun...si ce e mai rau ...ca si reusesc .Si apar nemaipomenitele creeatii:
-acvariu` sub podea
-acvariu in "L" (no offence!)
-acvariu sub forma de "hublou de vapor" in peretele lu `bunicu` Virinel si a fermecatoarei sale nepoate
-acvariu asezat pa tm masutza cu rotile si cu becu`-n fund
-acvariu care vazut din fata are forma de trapez, in care fundul este dispus la aprox 35 grd inclinatie

Asta nu-i nimic in comparatie cu asta...Cred ca inventatorul e instalator...sau croitor...
http://www.fishnflush.com/

Forum Index » Profile for Chezan_v » Messages posted by Chezan_v
Go to: