[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: marcusyon
Forum Index » Profile for marcusyon » Messages posted by marcusyon
Plm, asa naspa sunt bolile astea. Am pierdut si eu 2 severumi mari in vechiul bazin asa ca stiu cum este.

Aia e, ne suparam, ne bagm plw si dupa o vreme o luam de la capat
MSI wrote:
image

Foarte tari pozele, asta de mai sus este favorita mea

Spor,

Am facut cred ca 100 de poze la bataie pe castravete. Una singura a iesit cat de cat, asta pe care o vezi.

O sa incerc sa fac mai des mai ales ca le tot dau ba castraveti, ba salata, ba banane )
Duminica am schimbat 900L de apa si cu ocazia asta am vazut si cat de eficient este perlonul, este drept dupa cam 2L de la schimbare.

image

image

Azi am reusit sa trag si cateva poze cu gasca:

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Azi-maine o rezolvam
koala wrote:Inca nu s-a imputit nisipul.

Btw, foarte misto arata bazinul!
Vrei sa-l urcam la rubrica Creme de la Creme?

Sincer nici nu vreau sa ma gandesc. Nu ca nu e posibil, dar prefer sa sper ca nu asta e explicatia ))

Cat despre urcat, cum crezi
Asa pateam si eu la cel vechi, nu dura mai mult de 1 zi. Aici, habar nu am de ce , nu am problema asta
Are 2 luni de cand nu am mai bagat furtun in ea )
Nu am avut timp de editare, aveti varianta bruta, in HD

Stiu
M-am scos. In decembrie o sa plec la Valencia pentru vreo 3-4 zile si ghiciti unde o sa merg ?

https://www.oceanografic.org/en/

gata, am gsit
Isi fac ) Nu stiu cum sa scot un film din fb care nu are link direct catre youtube
https://www.facebook.com/giorgi.khizanishvili.127/videos/758746571250907/
Dan P wrote:Papagalii cresc intr-un ritm accelerat. Inca nu sunt prea relaxati si obisnuiesc sa stea tot in "ciorchine" la suprafata apei. Cel mai mare dintre ei incepe sa devina mai masiv, pare sa creasca si in zona capului . Cred ca o sa fie foarte interesanti dupa ce se mai maturizeaza, acum pare ca au capul ala mic lipit de corpul ala mare (nu ca n-ar fi ), cand se uniformizeaza gatul sigur nu o sa mai arate asa ciudati. Cel care era negru a inceput naparlirea si el, de la o zi la alta pierde din culoare neagra. Pe de alta parte astia care sunt naparliti de mult incep sa fie din ce in ce mai portocalii.

O sa vedem ce minunatii ies din ei.

PS am luat un pui de Rivulatus, nu m-am putut abtine

Hehe, fix la asta ma gandeam si eu zilele trecute :0 Vazusem un filmulet cu unii salbatici, o frumusete
Frumos, pacat ca se vad echipamentele. Poate gasesti totusi o solutie pentru ele
koala wrote:Baieti, se doneaza una bucata baterie de filtre... ceea ce se vede in poza de mai jos:

- 3 carcase de 10"
- suportul lor
- sunt mufate intre ele si au intrare si iesire pe diametrul corespunzator furtunului de osmoza.
- eu mi-am comandat alta.
- cartusele (bumbac, carbune si sterasyl) trebuie inlocuite, pentru ca nu imi amintesc cand le-am schimbat.
- in partea de IN, este montat un niplu care permite conectarea directa la "furtunul de dus".

Trebuie ridicata din zona Stefan cel Mare (Circ), sau din zona Dorobanti / Televiziune... nu ma duc la posta, nu o trimit cu autocarul, nu nimic.
Dati-mi mesaj pe PM... primul venit, primul servit!

Ce pui in loc ?
E prima oara cand ii cresc asa ca nu stiu ce sa zic. Pe unde am citit am vazut ca au ritm bun de crestere insa la mine nu a fost asa. Ciudata este ca in acelasi timp am bagat severumii gold pe care i-ai vazut cat s-au facut... poate au fost ceva mai sensibili la apa, plm.

Mancare au avut numai NLS, spirulina, larve negre si niste Omega One.

Vedem acum daca isi mai dau drumul desi cred ca e cam tarziu sa o mai ia din loc.
Ideea e ca eu ii am cam de 2 ani. Ma asteptam sa creasca mai repede si mai bine. Vedem cum se simt in cada asta noua
Ma tot uitam zilele astea si pare ca a ajuns la un echilibru unde fiecare isi vede de treaba lui. Am avut 2 perioade rele: am bagat 4 severumi green si m-am umplut de gris ( am si pierdut unul din cei 4 severumi) si al doilea cand am bagat niste silver dolar care ii stresa maxim pe toti ceilalti si a trebuit sa renunt la ei
koala wrote:Mie Geophagusii nu-mi spun nimic, da' Uaru si "ciocolatile" ma topesc de placere!

De la tine stiam ca asta o sa primesc. Eu abia astept sa se faca mari psittacus-ii, atunci sa te vad

Forum Index » Profile for marcusyon » Messages posted by marcusyon
Go to: