Dan P wrote:Papagalii cresc intr-un ritm accelerat. Inca nu sunt prea relaxati si obisnuiesc sa stea tot in "ciorchine" la suprafata apei. Cel mai mare dintre ei incepe sa devina mai masiv, pare sa creasca si in zona capului . Cred ca o sa fie foarte interesanti dupa ce se mai maturizeaza, acum pare ca au capul ala mic lipit de corpul ala mare (nu ca n-ar fi ), cand se uniformizeaza gatul sigur nu o sa mai arate asa ciudati. Cel care era negru a inceput naparlirea si el, de la o zi la alta pierde din culoare neagra. Pe de alta parte astia care sunt naparliti de mult incep sa fie din ce in ce mai portocalii.
O sa vedem ce minunatii ies din ei.
PS am luat un pui de Rivulatus, nu m-am putut abtine
Hehe, fix la asta ma gandeam si eu zilele trecute :0 Vazusem un filmulet cu unii salbatici, o frumusete
koala wrote:Baieti, se doneaza una bucata baterie de filtre... ceea ce se vede in poza de mai jos:
- 3 carcase de 10"
- suportul lor
- sunt mufate intre ele si au intrare si iesire pe diametrul corespunzator furtunului de osmoza.
- eu mi-am comandat alta.
- cartusele (bumbac, carbune si sterasyl) trebuie inlocuite, pentru ca nu imi amintesc cand le-am schimbat.
- in partea de IN, este montat un niplu care permite conectarea directa la "furtunul de dus".
Trebuie ridicata din zona Stefan cel Mare (Circ), sau din zona Dorobanti / Televiziune... nu ma duc la posta, nu o trimit cu autocarul, nu nimic.
Dati-mi mesaj pe PM... primul venit, primul servit!
E prima oara cand ii cresc asa ca nu stiu ce sa zic. Pe unde am citit am vazut ca au ritm bun de crestere insa la mine nu a fost asa. Ciudata este ca in acelasi timp am bagat severumii gold pe care i-ai vazut cat s-au facut... poate au fost ceva mai sensibili la apa, plm.
Mancare au avut numai NLS, spirulina, larve negre si niste Omega One.
Vedem acum daca isi mai dau drumul desi cred ca e cam tarziu sa o mai ia din loc.
Ma tot uitam zilele astea si pare ca a ajuns la un echilibru unde fiecare isi vede de treaba lui. Am avut 2 perioade rele: am bagat 4 severumi green si m-am umplut de gris ( am si pierdut unul din cei 4 severumi) si al doilea cand am bagat niste silver dolar care ii stresa maxim pe toti ceilalti si a trebuit sa renunt la ei