Multumesc pentru incurajari. E un mare succes pe frontul muncii de lamurire al sotiei

. Insuratii stiu ei despre ce e vorba...
pomi wrote:Inca unul ...

Si uite asa, incet, incet se termina era plantatelor si incepe era pietroaielor
Dupa multi ani de plantate am zis sa mai incerc si altceva

. Dar era pietroaielor poate coexista bine mersi cu cea a plantatelor. Si de aceea pastrez 160l cu glosso si staurogyne si vreo 70 de neoni(care au ramas prima mea iubire

). Stiu, mai potrivit ar fi un biotop ca al tau pomi, de Amazon(Apropos, felicitari pentru el

dar si pentru celelalte), dar imi coloreaza putin bucataria si asta e bine
Sa revenim. Nu sunt sigur ca va avea decor in spate. Designerul casei prefera fara, cel putin deocamdata, mie singurul care imi place e Pangea Rocky IV, cam scumpulet si parca cam greu de procurat(aveti careva de pe la noi, de la care shop online?).
Va avea capac de culoarea mobilei(frasin - ikea) care va contine 6 randuri x 2x39w(plantatul pulseaza in vene

). In caz ca ma intorc peste cativa ani la plantate. Bineinteles pt africani voi aprinde mai putine.
Dar ce spectru? Aquaglo? Sfaturi pls.
Filtre. Unul sigur va fi Eheim 2080(magazine pls?). Pt al doilea lumea zice Fluval FX5 ca are debitul mai mare. In reviewuri dupa cativa ani 5 din 6 filtre FX5 cedasera...Ar merge 2 x2080? (N-am bani inca de ele, dar poate il mai tin gol vreo 2 luni pana se mai strang - yoga tantrica nu?). Folositi va rog topicul asta sa va dati cu parerea despre filtre si medii de filtrare poate aveti concluzii mai noi, a mai trecut vreme peste discutiile anterioare.