Message |
|
Am un acvariu cu ciclide africane si vreau sa bag 2-3 sanitari... ma poate ajuta cineva?
|
 |
|
Rog pareri impresii despre acvariul meu de ciclide africane... stiu ca sunt multi pesti dar pe parcurs ce vor creste voi mai dona din ei 
|
 |
|
Stau in bucuresti
|
 |
|
Pentru mai multe detalii astept mesaje.
|
 |
|
valiguser@yahoo.com wrote:Schimb pestii din poza atasata cu pui de demasoni caraeulus si inca o specie compatibila cu acestea...
|
 |
|
Donez pestii din poza ...
|
 |
|
valiguser@yahoo.com wrote:Schimb pestii din poza atasata cu pui de demasoni caraeulus si inca o specie compatibila cu acestea...
|
 |
|
Schimb pestii din poza atasata cu pui de demasoni caraeulus si inca o specie compatibila cu acestea...
|
 |
|
Merci de informatie ... cat timp il lasi la ciclat? De vreo saptamana am pus si eu acvariul la ciclat... se schimba apa pe parcursul ciclarii?
|
 |
|
De unde ai luat pietrele?
|
 |
|
Nu este cetoasa... sunt particule prin ea...
|
 |
|
Am pus acvariul la ciclat fara pesti. Mentionez ca acvariul este fara pesti. La momentul demararii ciclarii mentionez ca am pus aqua safe.
Detalii acvariu: 180 litri, filtru extern fluval 206., apa in momentul asta are 24 grade.
Mentionez fapul ca in ziua 3 sunt impuritati in apa. Este normal?
|
 |
|
Vand ciclidele din poza atasata. I am primit si doresc sa cumpar alte specii.
Astept oferte.
|
 |
|
Filtrul Fuval 206 este suficient pentru un acvariu de 180 litri? Sau sa mai pun inca unul intern?
|
 |
|
Sunt interesat sa cumpar pietre decor pentru un acvariu de ciclide africane
|
 |
|
Nu stiu cum sa pun locatia la profil... sunt din bucuresti
|
 |
|
din cate am citit despre ei sunt specii foarte agresive... de unde as putea sa ii cumpar?
|
 |
|
Iar pestii de unde as putea sa ii cumpar?
|
 |
|
Dar 15 cichlidae mbuna pot sa pun?
|
 |
|
O sa pun un filtru extern. Ce pesti as putea sa pun in acvariul de 160 litri sa fie mai populat? Dar sa nu fie plantat..
|
 |
|