[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: valiguser@yahoo.com
Forum Index » Profile for valiguser@yahoo.com » Messages posted by valiguser@yahoo.com
Imi poti trimite poze cu acvariul tau? La cat timp se schimba apa din acvariu si filtrele la cat timp necesita cutatare?
Tot la mbune ma gandeam si eu... dar speram sa pot baga vreo 15 pesti. Ca iluminare cea led este ok sau ar fi mai bine pe tub? Ideea e ca nu imi doresc un acvariu plantat... in afara de cichlidae ce as putea sa pun cu conditia sa nu il plantez?
Cati pesti pot intruduce in acvariu si ce specii sa grupez ? Inca nu m am hotarat ce filtru sa iau extern sau intern?
Sunt nou in domeniul acvaristicii... dar am citit destul de mult despre acest domeniu.
Voi fi posesorul unui acvariu de 160 litri cu urmatoarele dimensiuni 100 cm x 40 cm x 40.
Vreau sa il populez cu cichlidae...
Daca exista cineva care ma poate ajuta cu sfaturi privind proiectul as fi recunascator.
Este primul acvariu si n as vrea sa fie un esec sa ma ideparteze de acesat hobby foarte frumos.

Forum Index » Profile for valiguser@yahoo.com » Messages posted by valiguser@yahoo.com
Go to: