[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: adriana.mircea
Forum Index » Profile for adriana.mircea » Messages posted by adriana.mircea
In luna decembrie i-am cumparat cadou baietelului meu un acvariu micut (11 l ) si o pereche de betta. In curand masculul a ramas singurel, pentru ca femela a murit. Pe zi ce trecea imi dadeam seama ca, de fapt, cadoul a fost mai mult pentru mine deoarece deveneam tot mai interesata si imi parea rau ca am cumparat betta, caz in care nu puteam pune in acvariu si alti pesti. Asadar am decis: intr-una din zile, am luat pestisorul, l-am inapoiat vanzatorului si am achizitionat doua perechi de guppy si o pereche de xipho. Am mai cumparat ceva plante, un ornament in forma de butoias ... arata dragut acum si sunt extrem de incantata. Ma relaxeaza maxim privindu-i. Dupa umila mea parere, si xipho si guppy vor avea puisori curand. Acum, bineinteles ca as vrea mai mult. Am decis sa iau un acvariu mai mare. Tot citind informatii despre intretinerea acvariilor am sesizat ca fac unele lucruri gresit. Mi-ar prinde bine cateva opinii. De ex, am vazut ca apa nu trebuie schimbata in totalitate - asa cum fac eu. Bine, bine, dar mizeria care ramane pe fundul acvariului, printre pietris? De asemenea, as vrea sa stiu daca este o problema faptul ca doi guppy stau intr-un singur loc, sus la suprafata. Se misca de acolo doar cand le pun mancare. Mananca si se duc la locul lor. Acvariul este micut, nu mi-ar incapea o maternitate daca femelele vor face pui, asa cum se pare. Ce pot face? Pe la jumatatea lui ian am avut doi pui de xipho dar i-au mancat. Va multumesc anticipat pentru sfaturi.

Forum Index » Profile for adriana.mircea » Messages posted by adriana.mircea
Go to: