[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: elven
Forum Index » Profile for elven » Messages posted by elven
momentan m-am gandit la urmatoarea iluminare:

lampa ATI avand 6x39W
12 ore: 1xcoral plus 1xblueplus (de la 90:00 la 21:00)
4 ore: 3xcoral plus 2xblueplus 1xactinic (de la 11:00 la 16:00)

pareri ?
ofer eu 4 neoane 39W ATI folosite 4 luni (2coral plus 2 blueplus) gratis celui care cumpara lampa cu led de la pc.ciprian
intrebare pt cei care s-au jucat cu t5-urile la combinatia 6x39W care ar fi cel mai frumos raport culori - crestere ? in cazul neoanelor ATI ?
Bun...si uite asa am trecut noi la 300L

Specificatiile tehnice sunt:

Bazin 100x60x50 ultraclar cu bean animal
Iluminare ATI 6x39W (1xblueplus 1xcoralplus 1xaquabluespecial 1x purple plus 1x blueplus 1x actinic)
Skimmer TUNZE reefpack
1x jebao WP25
1x jebao wp 10
Recirculanta Eheim 3000+
Reactor denitrat cu pompa de 100l/ora
Reactor biopelete cu pompa 600l/ora
Reactor matrix cu pompa 550l/ora

Momentan am doar 1 stea albastra si un arici de mare, la pesti am renuntat pana nu se stabilizeaza bazinul. nu sunt foarte multumit de reefscape si probabil voi mai da din plate-urile acelea uriase urmand a diversifica speciile de corali si pesti pentru mai multa culoare.

image image image image image image
Salut ! precum spune titlul vand 2 lampi de acvariu 2x39W fiecare lampa T5 high output. Lampile sunt in stare excelenta, au sistemul de prindere inclus si pot acoperi acvarii de la 90 cm la 120cm lungime.

Pretul unei lampi = 290 lei
Pretul pentru ambele lampi = 570 lei
Trimit oriunde in tara doar cu fan curier. Daca se vor folosi la acvariu marin pot da bonus niste neoane ATI
0720 388 908

image

image
lumina asta pentru ce e ? arena nationala?

super tare ! nu am mai vazut la un loc atatea radiatoare cu led
Precum spune titlul vand urmatorii pesti din filmare
pufferul are undeva la 7 cm
triggerul are 13-14 cm

sunt sanatosi, mananca orice ! de asemenea mentionez ca ii am aproape de 1 an intr-un bazin care a fost fish only pana acum dar doresc sa il transform in recif asa ca renunt la ei
pufferul 180 lei
triggerul 240 lei

in foarte scurt timp urmeaza upgrade la 300+ litri cu sump, skimmer puternic, reactor biopellet reef octopus si multe alte nebunii astfel incat sa fac ceva deosebit !
salut ! deoarece planuiesc sa fac upgrade la lumina, vand 2 module de T5 hagen GLO 2x39W fiecare.
Lampile au sistem de prindere care poate duce de la 90 la 120cm pe lungimea acvariului.
Lampile vin insotite cu neoane ATI 39W incluse (coral plus+blueplus)

pret 2 lampi 650 lei. mentionez ca lampile arata impecabil.
image
mentionez ca sunt dispus si la schimburi cu orice tine de acvaristica marina
Salut ! deoarece pestele a crescut foarte mult as dori sa il marit cuiva care va avea grija de el si ii va oferi un spatiu mai mare de inot pentru a fi fericit !
pretul este de 370 lei dat fiind faptul ca este mare, aclimatizat (de peste 1 an jumate) grasut si mananca orice.
poze reale
astept pm
pot trimite pestele in cutie de polistiren acolo unde este ruta directa de autocar/microbuz.

image image image
vezi ca daca iti face hepatusul gris, in general este din cauza variatiilor de temp a apei, asigura-te ca ai temp constanta in bazin aaaaaaaa si vezi ca herbtana face minuni in cazurile astea
nu, vreau kenya tree )
te blestem daca nu ne dai si noua sa ti se ofileasca toata !!!
iau si eu 2-3 capete
Eu l-am hranit timp de 9 luni si jumatate cu grotech nutriday granule fine
De ce granule ? simplu: sunt atat de fine incat pica mai multe pe fiecare polip. i-am dat dranulele lui andrei sa aiba ce sa-i drea.
mysis/artemia mi se par inutile ca hrana pt sun coral pentru ca sunt prea mari pt atatia polipi.

opream apa....la lasarea noptii in recif cand toate vietatile dorm si puneam hrana cu pipeta pe sun coral si lasam curentii opriti 20 min.
iau eu solar duo boy si hang on-ul
s-a potolit pestele am inceput sa-i dau de 3 ori pe zi alga si nu mai face figuri dar tot o sa-l marit pt ca e prea mare pt bazinul meu deja
asa arata acanul inchis din cauza pestelui....m-am saturat de nenorocitul asta de hepatus imi vine sa ii bag un harpon
image
acanul se prezinta super sanatos....si era sanatos si inainte....tot bazinul merge bine am bagat si sps....
cand nu il ciuguleste se deschide ....
inca un semn ca ar fi sanatos este faptul ca in timpul noptii sta hidratat cu toate tentaculele scoase si accepta mancare imediat si se hraneste activ

Forum Index » Profile for elven » Messages posted by elven
Go to: