[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: rzv91
Forum Index » Profile for rzv91 » Messages posted by rzv91
Multumesc pentru sfaturi! Da am doar un filtru interior cel cu care a venit echipat acvariul, am citit ceva despre filtrele exterioare ca sunt mult mai eficiente si cat de curand o sa-mi achizitionez si eu unul, am vazut ceva pe la maxipet si hornbach.

Incalzitorul nici mie nu-mi place, dar vazusem undeva ca trebuie pus pe la jumatatea acvariului la 45 de grade, am pus niste plante acolo cu gandul ca vor creste si-l vor acoperi. Batul, initial a fost ingropat si pus o piatra peste el, am vrut sa mut piatra si mi-a iesit din substrat, plutea si asta se intampla si acum dupa 7 zile, de asta am pus 2 pietere peste el.

Acum pe perioada ciclarii cat de des trebuie sa schimb apa si cat la %? 30-40% o data pe sapt?
Salutare tuturor!
Mi-am luat acum 7 zile un acvariu echipat de la animax.
-acvariu 115L, lumina 2 x 18w T8, filtru si incalzitor.
Acum acvariul este in faza de ciclare inca nu am pus pesti si pana nu o sa fie totul ok nu am de gand sa-i pun.
Probleme: Mi-au aparut niste mici melci, destul de multi, din cate am inteles sunt de la radacinile plantelor din ce am mai citit aici si mai o problema cu un bat de decor pe care a aparut o chestie ciudata ca o matase alba ( nu stiu cum sa-i spun), l-am scos acum 2 zile l-am spalat l-am mai fiert inca o data dar aceeasi problema
Mentionez faptul ca nu am facut niciun test la apa ca nu am apucat sa ajung sa cumpar acele teste.

Daca ma puteti ajuta cu niste sfaturi, pareri. Ca nu am nici cea mai mica idee daca e ok sau nu. Din cate am inteles rabdarea este totul ca si in viata de zi cu zi

Forum Index » Profile for rzv91 » Messages posted by rzv91
Go to: