[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Annukkka
Forum Index » Profile for Annukkka » Messages posted by Annukkka
image
image
image
image
Tocmai am descoperit ca am de fapt Ancistrus.
Multumesc mult!De acum voi schimba mai des apa si voi cauta un filtru mai bun!

Initial, am avut in acvariu doar acel rasbora, pearly rasbora si scalarii.M-am trezit insa cu acele perechi "cadou", de la o prietena..
Pleco ii am cam din...Decembrie sau ianuarie, dar au ramas "mititei".Cel mai mare are maxim 8 cm.
Voi face poze mai incolo, acum sunt pe leptop.
Acvariul este suprapopulat din Februarie..

De asemenea, voiam sa va cer o recomandare.Cam de cati l sa fie noul bazin ca sa pot pastra toti pestisorii?
Buna ziua!
Am un acvariu de 63 l,filtru EHEIM 60 (30-60l,150-480 l/h) ,pomp? de oxigen (sau nu ?tiu cum s?-zic..este de la Tetra din c?te v?d pe ea),cu pietri?,în care aveam urm?toarele specii
-1 Rasbora (sunt con?tient? c? trebuie ?inu?i în grupuri,?i el a avut unul îns? au fost ataca?i de al?ii acum mult timp ?i nu i-am mai luat prieteni)
-2 pearly rasbora
-2 scalari
-2 pleco
-2 guppy
-2 molly
-2 neoni
-2 zebre roz
Voi schimba acvariul cu unul mai mare în viitorul apropiat.
Schimb apa s?pt?mânal, cam 30% (ap? de la robinet + Aqua Safe de la Tetra)

Ieri mi-a murit femela Molly.Avea burta umflat?,moale,st?tea pe fund de ceva vreme.B?nuiesc c? a f?cut bulimie.Mânca foarte mult înainte s? se îmboln?veasc?, m? gândesc c? nu o fi digerat mâncarea calumea ?i s-a ajuns la asta.
De asemenea, pe?tele Rasbora este ciudat de câteva luni, cam de când am ad?ugat perechile.A sl?bit, ?i-a pierdut din culoare, st? ascuns (acum v?d c? st? împreun? cu perechea de guppy),nu ?tiu,nu arat? ca înainte.Are cam 3 ani s?r?cu?ul, o fi din cauza asta?De mâncat, m?nânc?.M? tem s? nu fie ?i el bolnav, ?i dup? s? m? trezesc cu to?i mor?i.
Ah, ?i coada lui e bleag?.

Ce p?rere ave?i?E ceva serios?Crede?i c? trebuie tratat? Dac? da,cum?
P.S. Îi hr?nesc cu "Tetra Min" (fulgi)

Forum Index » Profile for Annukkka » Messages posted by Annukkka
Go to: