Message |
|
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:... O sa ma chinui intr-o zi sa mut consolele mai sus, plm..
- Grase, fii baiat destept si apuca problema de la capu' al'lalt... nu te apuca sa gauresti peretii.
- E suficient sa modifici oleaca forma consolelor... le faci mai "inalte". Raman prinse in acelasi loc si nici nu muncesti suplimentar la "gaurit betoane si astupat gauri".
Plm, sa te invat io?
|
 |
|
Mai intreaba-l... du-te cu ploconu' la el, asa cum se duc finii la nas. Nu te lasa!
- acu', poate ca perechea il lasa in pace pe fraieru' ala... pentru ca sunt preocupati doar sa stea "la icre / la pui".
- da' cand or incepe puii aia "sa zboare" prin tot acvariul, atunci o sa ai probleme!... parintii vor umbla cu puii prin tot bazinul si, invariabil, cel de-al treilea peste va fi o tinta sigura.
|
 |
|
|
 |
|
Bah, mie-mi place cum se vede si n-as mai adauga inca o lampa... da' plm, fiecare e cu gusturile lui.
Imi place si "lucrarea tehnica"!
|
 |
|
Bah, nu lasa pestele acolo ca exista un risc mare sa ti-l omoare!... vezi daca nu poa' sa-l ia Dan si sa-l cazeze la el ( http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/38052.page).
|
 |
|
Ca sa nu-mi aud vorbe, ca n-am nisip in acvariu si ca n-am pus poze... da?
- in mod ciudat, perechea de Synspilum s-a aratat foarte interesata de nisip... plm, pur si simplu s-au dus imediat in partea de bazin respectiva si au inceput "sa se balaceasca" in nisipul proaspat turnat.
- nici astronotusii si nici femela de Labiatum nu au aratat vreun stres / interes.
- nisipul este curat si poate fi pus in acvariu "ca atare"... totusi, de la transport si manipulare, granulele se freaca intre ele si rezulta o cantitate de praf fin. Ar fi bine sa fie clatit, inainte de utilizare.
- evident, fidel principiului care spune ca "decat sa spal nisipul murdar, mai bine-l donez... si cumpar nisip curat", eu l-am bagat direct in acvariu... cu sac cu tot.
- apa a fost tulbure (albicioasa) timp de cateva ore... azi dimineata era deja limpede. O sa mai cumpar inca un sac d-ala de 10 kg.
Asa arata acvariul azi dimineata...
|
 |
|
Da, asa DA!
- pestii arata fantastic de bine, grasuni si frumusei,
- bazinul este foarte interesant... asa, pe "black water". Imi place mult!
- perechea se intelege? Adica, dupa depunere, sper ca nu au inceput "sa-si dea omorul"...
Una peste alta, te indemn sa-ti tii un jurnal adevarat... cand au depus, cand au iesit puii la zbor, etc...
Sa-ti traiasca!
|
 |
|
Schimburi mari si dese de apa + Ancistrus.
|
 |
|
|
 |
|
???
|
 |
|
Eu vreau doar un strat subtire de nisip, atat cat sa nu treaca de "marginea" aia de lemn care inconjoara baza acvariului... se vede mai bine, daca nisipul e "sub" nivelul ramei. Asta ar fi una la mana ... a doua la mana e manevra urmatoare: "mai putin nisip = mai multa apa".
In sfarsit, o sa vedem cum arata la final.
|
 |
|
Artur wrote:Plm, pana nu vad nisip in bazinul tau nu mai scriu un cuvant pe topicul tau, is in silenzio stampa  ))
Ia sa te vad, acu' ce mai zici?
- am bagat un sac (10kg)... mai trebuie inca pe atat.
- am iarasi o tura de pui de Ancistrus.
|
 |
|
Sa fie intr-un ceas bun si sa te tina o suta de ani.
|
 |
|
Cochetez cu ideea unei camere video, online... cam asta ar fi pozitia, la prima vedere.
Postez si o scurta "poza de familie" cu cei 2 Synspilum.
|
 |
|
Pavelescule, ti-ai luat robot de bucatarie?... sau ce plm ie acareturile alea? Lauda-te pan' la capat, nu tre' sa fii sfios.
|
 |
|
Ahh, ce proiect dragut!
Mi-aduc aminte de primii mei ani de acvaristica... tarabele de la Obor (primul targ, ala de la sina de cale ferata): sumatrani, conconiusi, tetra.
Wow, a trecut o viata!
|
 |
|
|
 |
|
|
 |
|
Nu va suparati, da' matale ejti balbait?
|
 |
|