Pai nu eu vreau. Mi s-a facut cadou acvariu si cativa carasei black moor si cap de lei care vor urma sa ii iau dupa ce amenajez acvariu. Carasei care fac ,,putina" mizerie. Si atunci sa folosesc si fitru acvariului sau ju isi mai are rost daca iau extern. Cel extern de cat trebuie sa fie?
Spuneti-mi va rog ce tip de filtru imi recomandati pentru un acvariu de 190 l. Intern sau extern. Acvariu este echipat cu un filtru intern dar am impresia ca este pistol cu apa
Si daca as gasi butonul de location ar fi super. Intru in stanga jos pe butonul de langa pm si imi apare profilul meu dar fara posibilitate sa completez locatie sau sa atasej poza. Sau poate nu stiu
Numele meu este Balta Calin si sunt din Arad. Am 30 de ani iar ca si experienta in acvaristica sunt incepator. De aceea voi avea nevoie de ajutorul vostru.
Nu gasesc nicaieri treaba cu locatia. Ma poti ajuta?
La ciclat te referi la faptul ca sa stea apa cateva zile pana bag pesti?
Pai si daca pun nisip fin, cand trag cu furtunul nu vine si nisip? Filtru momentan este intern cu care sunt dotate acvariile de la ju..l.
Dragii mei, am o mica dilema. Scumpa mea iubita mi-a facut cadou un acvariu de 190 litri si cativa carasi black moor, cu voal, cap de leu. Probabil a vrut sa ma f....a. si acum este treaba mea sa amenajez acvariul si inca un ,,job'' in plus. Nu sunt chiar strain de acvaristica in sensul ca pana acum am avut doar vivipari si alte specii mai putin pretentioase. Intrebarea mea este daca pot sa ii pun decor 3d care nu este mai gros de 3cm deci nu ia foarte mult volum din apa, si ce fel de substrat sa pun, fin sau mai mare, ca sa mu ma iau de cap cand aspir mizeria,,porcilor''. Si daca ma sfatuiti sa mai pun inauntru gen pietre sau lemn tratat. Multumesc