[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: lucay
Forum Index » Profile for lucay » Messages posted by lucay
Salut b?ie?i, mul?umesc frumos de sfaturi. In principiu vreau un acvariu plantat, am inceput cu substrat JBL Aquabasis 2.5 kg si Manado - 5 kg. Toutul bine si frumos, pana am turnat apa... Am urmarit filmulete, folosit farfurie, turnat usor, etc... E tulbure rau apa si am pescuit cu minciocul o gramada de pietricele de manado care pluteau . Astept pana maine sa vad cum evolueaz?... Apa am pus aprox 1/5 - 1/4 din capacitate pentru a planta câteva achizitii noi cat si pentru a le muta pe cele vechi din acvariul mic (26l).

Pentru acest vas am un filtru aquasonic ef02, capacitate de filtrare520 l/h, recomandat pana la volume de 85 l. Mie unul imi pare bine lucrat, elementul filtrant e generos...

Nu ma gr?besc, an citit/stiu cate ceva despre ciclare si am avut rezultate bune si cu primul acvariu.

Inca nu sunt hot?rât ce sa fac cu pestii din vasul vechi - am 4 xypho, 4 neoni, 6 zebre din care 2 rosii si vreo 3 "mustaciosi" pe fund. Multi, stiu... Am de gând sa mai donez din ei...
Salut, ofer spre vanzare urmatorul "pachet", pret fix 150 RON, livrare personala in orasul Bacau.

Aquael - Pearl 40 oval - 26 litrii - stare buna
Capac cu cu lampa 11w Aquael
Filtru - Aquael FAN Mikro Plus - folosit 2 saptamani - ofer factura/garantie
Incalzitor 50W - folosit 2 saptamani - in garantie

Contact - telefonic la 0749624356

image
Salutari tuturor, ma numesc Nicolae si sunt din Bacau. Recent m-a "virusat" un amic si am inceput cu un acvariu de 26 de litrii, cateva plante, decor, pesti - cam aglomerat ce sa zic. Urmaresc forumul vostru si astazi am achizitionat un acvariu de 80 de litrii (80x35x35).
Momentan este gol dar am de gand sa il plantez/populez - ma documentez despre substrat in prima faza

Forum Index » Profile for lucay » Messages posted by lucay
Go to: