[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Yudilicious
Forum Index » Profile for Yudilicious » Messages posted by Yudilicious
Faye wrote:... filtru extern, care insa nu se preteaza la acvariu de 60l...

eu am extern (EHEIM classic 150) la 30 l plantat..

Multumesc pt raspuns. o sa incerc cu Eheim . intrebare : tu ai in acvariu 30 l tot carasi?
Draga domnule Faye "ma asteptam sa imi raspundeti" exact la intrebarea care am pus-o ca sa nu "ma uit la ei cum mor incet in chinuri". Aici nu e loc de ironii. De aceea am si pus o intrebare, ca sa stiu de la cei mai bine pregatiti ce pot sa fac, .. daca nu mi-ar pasa, i-as lasa sa moara, nu?
Salut ! Am din Decembrie 2015 doi carasi, un goldfish si unul negru telescop, toate bune, au trait fericiti intr-un acvariu mic, pana de curand, aprox de doua luni le-am cumparat un acvariu de 60 l, mentionez ca stiu ca este micut spatiul pt ei, si ca se tine unul la 50 l insa chiar nu par deranjati de spatiu, din contra au loc si se joaca foarte fericiti in bulele de aer...in fine, nu despre asta e vorba. in acvariu am un filtru cu aerare, iar de o saptamana am observat ca pestisorii mei care erau super energici, stau pe fundul acvariului,, vreo 3 zile, nimic, fara activitate, nu prea mai mananca. acum parca si-au mai revenit, le improspatez apa in fiecare zi, pt ca am citit ca ajuta , dar nu prea stiu ce au, din ce m-am documentat, poate sa fie intoxicatie cu amoniac, datorita dejectiilor, si poate filtrul meu nu este destul de bun. ii si scot separat intr-un bol pt tratament cu verde de malachit, nu par sa isi revina asa cum mi-as dori, mananca acum, insa nu asa cum trebuie, in conditiile astea, ce mi-ati recomanda sa fac? sau sa va intreb altfel: daca aveti carasi, ce sistem de filtrare aveti? pt ca filtrul meu clar nu face fata s i apa este tot mereu tulbure, multumesc anticipat

Forum Index » Profile for Yudilicious » Messages posted by Yudilicious
Go to: