| Message |
|
|
Faza este ca ele defapt nu curg pe la garniturile din poza nr 15, ci acea garnitura din fig nr4. Asa am intalnit la toate care le`am avut eu cu probleme. (2 la numar un 1200 si un 700). Intradevar se poate ca noul hoose unit sa aiba imbunatatiri pt ca plangeri au fost o gramada 
|
 |
|
|
Si un mic update cu o poza pe fuga
|
 |
|
|
|
bravos mos! intai clovnii apoi calutii, mult succes in cointinuare
|
 |
|
|
|
salutare iulian, iti urez si eu bun venit
|
 |
|
|
Welcome Valentin  . Niste poze cu bazinu? Legat de bomba .... incearca sa faci ceva economii sa treci pe butelie, ai sa vezi ca nu o sa iti para rau.
dolly care`i tartoru sef a?  sa ma simt?  )
|
 |
|
|
|
gama step de la ADA sunt fertilizanti micro, dar daca tot mergi pe linia de step, de ce nu iti iei si restul de macro tot de la ada, barem stii o treaba
|
 |
|
|
|
ptiu ce bine le merge la arici, bravo domnule. Un acvariu ingrijit si fara alge din ce vad. Chiar imi place ...la mai mare
|
 |
|
|
|
Salut, la fel cum am mai spus si in alte posturi nu suntem un forum de bijnita. Treci te rog pe la introducere spune`ne si noua 2-3 vb despre tine ca asa e frumos cand intrii intr`o comunitate. Spune-ne si completeaza si locatia de unde esti si poate te vom ajuta sa iti gasesti ce cauti
|
 |
|
|
Welcome Cosmin....hai cu niste poze ca ne`ai facut curiosi
|
 |
|
|
unpic de offtopic, nenea coxanelu postu asta nu il vezi? Ca sa iti faci o idee cam de ce recomandam noi cu surle si trambite reef`u ? Ok se poate ca tu sa nu fi fost multumit sau altcineva. Dar fiecare client este diferit, fiecare asculta si intelege intr`un anumit fel. Faptul ca tu nu ai fost multumit asta nu inseamna ca "noi" avem de castigat daca trimitem lumea la ei. Pe langa oameni pasionati cu experienta iti pot deveni si prieteni care te vor ajuta cand ai nevoie pentru ca acolo sunt baieti de nota 20.
On Topic : Fotografule ma bucur ca tu ai fost multumit de cei de la reef  Intradevar la capitolu vanzari ei nu iti vor vinde chestii incompatibile si chiar iti vor explica de ce si/sau ce poti lua compatibil.
|
 |
|
|
|
iti recomand sa iti iei mai intai instalatia de co2. crede-ma pe cuvand ca bazinele cu plante merg foarte foarte bine si cu apa de la robinet. Asta daca nu vrei sa cresti cine stie ce tonine sau alte plante pretentioase in bazin
|
 |
|
|
Salut si bine ai venit, Eu personal am pesti luati de la hornbach, daca esti atent la bazinele din care cumperi si nu au decese cozi roase de finrot pesti apatici cu codite stranse si asa mai departe ai sanse sa iti cumperi pesti foarte sanatosi. De multe ori poti sa il intrebi si pe cel care e acolo pe raion, de cand ii au adusi, daca au avut ceva probleme si il rogi sa iti raspunda sincer ca daca ai probleme vii cu ei in punga inapoi  La cei 60L ai tai ai putea incerca niste neoni eventual niste creveti red cherry. Ca si plante iti trebuie ceva nepretentios pentru ca din ce ai precizat mai sus nu ai sisteme de co2/lumina / fertilizanti. Asa ca da o fuga pana la reef si vezi ce plante iti pot oferi baietii de acolo mai nepretentioase. Bineinteles poti sa stai si calare pe rubrica de vanzari si donatii poate ai noroc prin bucuresti.
L.E: cat despre melci nu iti mai face probleme pt ca ei sunt benefici
|
 |
|
|
hai inca unu de la mare, bun venit iti zic  si sedere placuta. Arata bine bazinu... Ceva gazon? Ceea ce ai pe fundal este autocolant sau peretele? ca nu imi dau seama din poza.
Nu stiu de am eu un feeling ca venirea ta pe plaiurile noastre e oarecum tot din vina mea ma insel? 
|
 |
|
|
Sustin ce iti recomanda Humbert. Eritromicina e sfanta
|
 |
|
|
da le-ai pus pe toate nu gluma  )
|
 |
|
|
|
Chiar nu ai gasit nicaieri in bucuresti? Ca mi-e greu sa cred ca nu se gasesc. Mai scriu o data poate nu era tot intr`un link de-al tau
Reef Coralis Hornbach ...eu sunt aproape sigur ca au. In cazu in care nu gasesti, pot sa arunc o intrebare prin constanta pe la cine mai cunosc eu si eventual il rog pe al meu frate care vine saptamanal la buc sa ti-i aduca. Bineinteles dupa ce iti aflu si pret la ei. Dar iti recomand sa incerci la magazinele de mai sus, sau bucurestenii daca au idei pe unde ai putea gasi poate te ajuta
|
 |
|
|
cirotariu wrote:As dori sa cumpar 3-4 SAE, medii sau mai marisori, la un pret ”nepiperat”. Doar Bucuresti. Va multumesc.
Eu iti recomand sa cauti MICI sau medii, ca atunci "e" buni la alge....daca ii vrei marisori nu faci nici o smecherie cu ei, ca devin lenesi si se dau pe mancare de pesti
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
cirotariu wrote:Am observat si eu problema acestor alge fuzz, pe crytocorine, pe sagitaria si pe valisneria la greu, chiar si pe echynodorus, motiv pentru care cred ca nici nu imi cresc. Dupa cate vad, metoda apa oxigenata poate fi fatala. Raman SAE, dar nu i-am gasit pe la petshopuri. Alte variante?
Reef?
Hornbach?
Coralis?
Astea 3 stiu sigur ca tre sa aiba
|
 |
|
|
bitanu wrote:Frumosi pestisorii, sa-ti traiasca, dar cu apa ce ai de gand, ca mi se pare cam tulbure. Te-ai gandit sa reamenajezi putin acvariul?
Iti raspund eu la intrebarea asta, e tulbure ca e la fel de nerabdator ca mine si posteaza pozele imediat ce il rearanjeaza. A avut o buturuga mare la care a renuntat, si d-asta e asa tulbure
|
 |
|
|