[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: topfiltermedia
Forum Index » Profile for topfiltermedia » Messages posted by topfiltermedia
Rog un admin sa-mi stearga contul. Am facut o greseala inregistrandu-ma pe acest forum. Cautam o comunitate de acvaristi si-am nimerit in alta parte. Va rog sa ma scuzati si sa-mi stergeti contul. Multumesc!
Da, am cel mai bun produs din material ceramic de pe piata romaneasca. Da, piatra ponce nu e pentru uz acvaristic, am explicat si de ce, aici: EDITAT

Mai ai pana sa devii un ACVARIST, domnule. Ca sa fiu elegant, esti doar un tip cu un acvariu si cu lacune grave in acest domeniu, dar cu acces la internet si pus pe sotii.

Editat de stefanp: Rolul acestei categorii este sa ne prezentam, nu sa ne facem reclama. Asadar, am scos link-ul din post.
Momentan avem o activitate pe Facebook destul de mare, acolo ne concentram, iar site-ul ne ofera o legatura foarte interesanta cu cei care nu vorbesc limba romana. Avem si noi dezvoltator. Multumim!
Da. Si aici. Si am sa apar peste tot, in ciuda celor ca tine. Ape limpezi, acvaristule!
Aveti mai multe informatii in postarea de la vanzari si pe paginile noastre de Facebook. Aici aveam impresia ca doar ne prezentam.
Regulamentul Ariei de vanzari: http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/56.page

Acesta nu este un site de vanzari-cumparari. Afacerile de genul "construiesc acvarii pe comanda" sau "crescator de discusi ofer 4 varietati permanente" sunt permise doar cu acordul conducerii. Vanzarea permanenta/repetata de echipamente, acvarii, substante se considera comert si se trateaza ca atare. Contactati: mosu@acvariu.ro. Daca aveti aprobare de la mosu pentru publicitate (vanzari engros/neocazionale), spuneti-o in post. Evitati astfel stergerea din greseala a postului respectiv.

Buna ziua, prieteni!

Am citit în reguli ca trebuie sa ma prezint, asa ca scriu aceasta postare. Ma numesc Cristian Ionescu, ma ocup cu acvaristica de foarte mult timp ai sunt initiatorul si reprezentantul Top Filter Media, un proiect 100% românesc, concept unic în România pâna în prezent. Pe scurt, producem material filtrant din ceramica poroasa pentru comunitatea acvaristica din România. Pentru mai multe informatii despre produsul nostru, va invitam sa vizitati rubrica de vânzari. Va fi foarte interesant

Ape limpezi, acvaristi!

Editat de stefanp: Rolul acestei categorii este sa ne prezentam, nu sa ne facem reclama. Asa ca am scos link-ul din post.
by koala: Am modificat titlul.

Forum Index » Profile for topfiltermedia » Messages posted by topfiltermedia
Go to: