pana acum am dozat Red sea Reef Foundation ABC+ care insemna o combinatie de minerale de baza +trace-uri bazate pe consumul de calciu....dar nu am reusit sa imi tin parametrii cu el pentru ca am multi consumatori...in special tridacna imi bea calciul cu paiul

) si am trecut pe cele separate....
am luat Red sea foundation A (Calcium) si Red sea foundation B (Kh)
nu am cumparat Magneziu si nici trace-uri pentru ca din ce am citit daca mentii un schimb de apa de 10% pe saptamana nu ar trebui sa ai probleme cu magneziu si trace-uri....oricum magneziul il am in cer (1590) asa ca.....o perioada nu mai bag nici un fel de supliment de magneziu.
sincer daca vrei o optiune mai ieftina ai putea sa folosesti bicarbonat de sodiu si clorura de calciu....doar sa-ti gasesti o sursa ieftina si pura ....ca practic astea sunt acelasi lucru....
parca red sea foundation A are si strontiu dar nu mai tin minte exact o sa caut cutia.
eu vroiam sa folosesc pulberele dar nu am gasit o sursa ieftina iar silal s-au scumpit si am inteles ca nu sunt asa puri
PS nu iti recomand sa incepi vreun fel de dozare pana nu ai corali duri si lps multi care sa chiar consume....