Buna ziua tuturor,
Numele meu este Ionut, sunt din Bucuresti si am 46 de ani.

Am ceva experienta in ceea ce priveste acvaristica de apa dulce, primele acvarii (alea cu chit si cornier) fiind realizate inca din copilarie impreuna cu tatal meu pe cand aveam vreo 6-7 ani. In prezent mai am functional un singur acvariu de aprox 300l cu africani. Ideea este ca m-a prins microbul unui marin si cum nu am inca experienta necesara, in afara studiului individual am subscris si forumului in cauza pentru a mai "fura" din cunostintele si experienta membrilor cu vechime in domeniu.
Practic doresc sa renunt definitiv la acvaristica de apa dulce si sa incep un nou proiect al unui setup de recif format dintr-un display de 300l si un sump + refugiu de 150l. Datorita unor circumstante de ordin profesional nu pot demara efectiv lansarea la apa sarata decat peste vreo 8-9 luni. Astfel am suficient timp la dispozitie sa acumulez cunostintele teoretice necesare si de asemenea sa procur echipamentele si dotarile tehnice. De altfel urmare a entuziasmului inerent unui alt inceput, precum si a nerabdarii acumulate, am achizitionat in ultimele luni o multime de lucruri, unele dintre ele probabil inutile. Asta e farmecul cu acvaristica asta oricand putem gasi o noua provocare si o luam de la inceput.
Toate cele bune!