[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Va salut  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
joe
Junior member
[Avatar]

IP:

Buna ziua tuturor,
Numele meu este Ionut, sunt din Bucuresti si am 46 de ani. Am ceva experienta in ceea ce priveste acvaristica de apa dulce, primele acvarii (alea cu chit si cornier) fiind realizate inca din copilarie impreuna cu tatal meu pe cand aveam vreo 6-7 ani. In prezent mai am functional un singur acvariu de aprox 300l cu africani. Ideea este ca m-a prins microbul unui marin si cum nu am inca experienta necesara, in afara studiului individual am subscris si forumului in cauza pentru a mai "fura" din cunostintele si experienta membrilor cu vechime in domeniu.
Practic doresc sa renunt definitiv la acvaristica de apa dulce si sa incep un nou proiect al unui setup de recif format dintr-un display de 300l si un sump + refugiu de 150l. Datorita unor circumstante de ordin profesional nu pot demara efectiv lansarea la apa sarata decat peste vreo 8-9 luni. Astfel am suficient timp la dispozitie sa acumulez cunostintele teoretice necesare si de asemenea sa procur echipamentele si dotarile tehnice. De altfel urmare a entuziasmului inerent unui alt inceput, precum si a nerabdarii acumulate, am achizitionat in ultimele luni o multime de lucruri, unele dintre ele probabil inutile. Asta e farmecul cu acvaristica asta oricand putem gasi o noua provocare si o luam de la inceput.
Toate cele bune!
geani
Membru de baza

IP:

Bine ai venit.
[Email]
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

Salutare si bune venit!

Nu te grabi... ia, la pas, topicurile din sectiunea marina. Sunt o gramada, fiecare cu probleme si rezolvari.

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
joe
Junior member
[Avatar]

IP:

Multumiri si o sa o iau mai usor cu shoppingu ca m-am mai racorit. O sa va stresez un pic cand o sa incep amenajarea propiu zisa.
stefanp
Moderator

IP:

Bine ai venit pe forum!

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
joe
Junior member
[Avatar]

IP:

Multam fain!
elis
Senior member
[Avatar]

IP:

Reusitele si esecurile unui om, sunt rezultatul direct al gandurilor sale !
joe
Junior member
[Avatar]

IP:

Forum Index » Despre noi
Go to: