[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Cosmin
Forum Index » Profile for Cosmin » Messages posted by Cosmin
La capace poti pune coliere din metal care se strang cu surubelnita si sigur nu mai ies afara.
Un inceput bun,sper insa ca nu te gandesti sa pui cei 3 carasei in acvariu...
Cererile de donatii sunt interzise...
cingo171179 wrote:votez pt filtru si nu pt "burete cu bulbuci

Bolborositorii sunt filtre foarte bune,singurele dezavantaje sunt inesteticul si faptul ca nu se pot monta in preajma plantelor.
Am tinut creveti cu ramirezi iar crevetii nu au apucat sa se reproduca.Am pus vreo 7 creveti si am mai scos 3 dupa cateva luni.
Pe cutie scrie 500g,dar ca si volum cat are o cutie?
Vad ca ai guppy in acvariul respectiv...cum de nu au mancat planariile?
Acum o luna folia de pe mariginile pondului s-a rupt,era coapta de la soare.Am oprit filtrarea (care si asa nu era mare branza),fiind sigur ca nu mai este niciun peste,ba chiar am dat cu minciocul de nebun prin tot pondul ca sa ma asigur.

Azi cand ajung acasa...trec pe langa el,nu l-am mai analizat demult.Riccia destul de indesita la suprafata,cateva frunze,gandacei...insa ceva rosu mi-a atras privirea.Prima oara am crezut ca e un mar cazut din copac...cand am privit mai atent,un carasel de marimea unei mingi de tenis (nu exagerez) "facea plaja pe spate".Revin dupa jumatate de ora,destul de suparat...cu minciocul.In momentul in care l-am atins,a inceput sa dea din aripioare si s-a facut nevazut.Vasazica,"lupul isi schimba blana dar naravul ba"...grasu' iar mancase prea mult .

Acum il astept sa iasa,macar pentru o poza .Nu stiu insa daca sa il scot afara din pond sau nu.Filtrare nu mai este iar in momentul de fata se afla in pericol,dar nu am niciun bazin la indemana,filtru sau incalzitor...

Ceva sfaturi?
2 zile fara hrana sunt nesemnificative pentru pesti.NU da-ti pestilor mai multa hrana vinerea cu gandul ca vor fi satui tot weekend-ul...
La 135x13x55,ala nu se numeste acvariu...
Nu ai pentru ce.

Incearca sa pui difuzorul cat mai aproape de substrat,altfel bulele ajung prea repede la suprafata apei si nu se dizolva cum trebuie.
Eu am zis becuri nu neoane...
Doua becuri de 20w bucata...
Cred ca te referi la un gazon din moss...
Foarte frumos,maestre!

Eu unul as scoate moss-ul din mijloc,dar e doar o parere.
Gasesti lampi mai puternice,sau o poti face tu daca vrei sa iesi mai ieftin.Acum depinde ce vrei si ce buget ai.1w/l trebuie sa ai daca vrei plante cu dificultate mai mare gen gazon,0,5w/l e minimul.
Eu unul as achizitiona separat bazinul cat si echipamentele.De obicei acvariile complete nu sunt echipate corespunzator.Acvariul de care spui tu are 126 de litri din cate am calculat eu.Incalzitorul e de 50w,nu va face fata.Lampa aia probabil are doua neoane de 18w bucata,asta inseamna 36w ambele,ceea ce nu iti va ajunge pentru un plantat,in mod normal iti trebuie cel putin 0,5w/l.

De melci scapi usor,eu in 40 de litri am bagat un melc asasin,intr-o luna am scapat de o mare parte din ei.
Cum se numeste planta,poate asa este ea de la natura,daca ii stii denumirea poti cauta informatii.

Big like ...

Forum Index » Profile for Cosmin » Messages posted by Cosmin
Go to: