[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salut  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
AndyLOD
Junior member

IP:

Salut!
Ma numesc Andi si sunt din Timisoara. Experienta mea in domeniul acvaristicii este un mare 0 barat. Ai mei m-au tot amagit in copilarie ca imi vor lua un acvariu... dar nu s-a intamplat niciodata
Cum de curand m-am "procopsit" cu cativa (3) carasei, am zis ca in sfarsit am motivatia necesara sa ma apuc eu de acvaristica... doar nu o sa-i las sa moara in galeata, nu?
Nu am avut in "proiect" cand am luat mobila sa avem acvariu, prin urmare am folosit singurul loc disponibil (intre 2 rafturi)... loc unde oricum nu stiam ce sa punem. Ramane de vazut cat de buna (sau nu) a fost ideea...
In functie de cum merge treaba cu acvariul asta, am de gand la anul sa desfiintez un birou din camera si sa pun un acvariu mult mai mare.

Ce am deocamdata:
- acvariu 50 x 30 x 30 (45 litri)
- filtru Eheim Aquaball 60 (folosit si pentru oxigenare)
- substrat pietris negru
- o radacina (?) de care am agatat 3 x Anubias
- un termometru
- Hagen Marina Micro LED Light Set - cumparat la indicatiile unui acvarist, dar voi adauga si altceva in mod sigur
- un furtun pentru schimbare apa (nu mai stiu modelul... e ceva cu bila, nu pompa, care e in stare sa si aspire substratul... cat de cat)
- in curand, o nuca de cocos; am fiert-o 2 ore si o sa o tin cel putin o saptamana in apa (ce o schimb zilnic) inainte sa o pun in acvariu

Nu am gasit capac pe masura acvariului, asa ca am decis sa fac eu unul. Oricum, o problema e faptul ca nu prea are unde sa se disipeze caldura, asa ca voi intreba in sectiunea potrivita un sfat in legatura cu iluminarea...
In rest... ape limpezi tuturor!
[Thumb - Resize of 20131113_122905.jpg]

Cosmin
Senior member
[Avatar]

IP:

Un inceput bun,sper insa ca nu te gandesti sa pui cei 3 carasei in acvariu...

Daca mananci un ban,iti creste valoarea.

42 L

Biotop America de Sud
[WWW]
AndyLOD
Junior member

IP:

Deocamdata, ba da. Stiu ca doar unul din ei va avea nevoie de vreo 45 de litri. Dar sunt micuti si cand mai cresc o sa vad... ori ii dau, ori imi iau un acvariu mai mare.

Forum Index » Despre noi
Go to: