[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: mihai2000
Forum Index » Profile for mihai2000 » Messages posted by mihai2000
- bucatelele de GSP (lipite cu super-glue gel) s-au desprins pe rand, de peretele pe care erau lipite... nu stiu cum le-as putea prinde "sanatos".

Bucatica mea s-a prins si tot cu supe glue gel a fost prinsa. Incearca sa nu o pui in flow-ul pompei sa o arunce de unde le pui. Dupa ce se prind poti regla flow-ul si pe ele.
Dumneavoastra nu stiti sa puneti si poze cu locul unde s-au ascuns locatarii ? Adica nu acvariu domn' profesor....

Asa ca sa mai vedem si noi minunatiile ascunse ale acvariilor mari
pentru ca nu am fost atent la instructiuni unde scria ca trebuie tinut apasat pana incepe numaratoarea inversa (de la 3:00 la 0) am reluat testul si ....... 13 ppb
tot mare dar macar stiu cum sa fac testul acum
Pai schimburile sunt facute saptamanal in aceiasi zi si cu aceiasi cantitate)
E ppb cu testerul de la Hanna si e inainte de schimbul de apa. Maine repet testul sa vedem cum mai stam
Valori apa

NO3 - 0 (zero)
PO4 - 32ppm (mi-a explicat Dragos conversia dar am uitat-o )
PH 7.8

Aiptasia - sunt fericitul posesor a 2 bucati care momentan nu sunt deranjante si nici eu nu le deranjez . Caut peppermint pentru logodna cu ele obligatoriu contract prenuptial
Zoasi roz/lila - am luat din Oradea o piatra destul de mare pe care am fragmentat-o (si am pastrat bucati si pentru prieteni )

@Koala: Ne vedem cand vin din concediu (si tu dintr-al tau) ca nu mai avem cand

Crevetele e cadou de la un var de-al meu pe care nu l-am vazut de 20 de ani si vroiam sa cumpar asterine......de pe forum
Ia pune matale niste poze sa vada si ochii nostri
2 Iulie 2012:
image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Daca stiam ca atat de mult dureaza sa dai 2 gauri le faceam eu

Sa-ti traiasca pestanii si la mai multi.
Azi am gasit astea pe masina si nu stiu ce sa fac cu ele
Coralii nu sunt momentan afectati si nici nu sper sa fie. NO3 este zero dupa masuratorile de aseara (teste facute si cu Salifert si cu JBL)
Cel galben este Parazoanthus Gracilis
Cand totul merge bine trebuie sa-ti faci de lucru
Merci mult. Am oprit dozajul de aseara. E ciudat ca NO3 si PO4 sunt in parametrii normali. Pe geamnuri nu am acest film bacterian ci numai pe pietre si in filtru (HangOn). Daca nu dispare in cateva zile o sa ma gandesc sa iau un UV.
Nimic din asta. Doar 2 corali noi introdusi in bazin si completare cu RO 2-3 litri (caldura mare) + 0.9ml de NO3PO4x acum 2 seri
Schimb de apa sau UV ?
Sau exista alt tratament ?
De ieri dupamasa apa a devenit din cristalina un pic cetoasa si au aparut niste lucruri pe care nu le pot identifica. Sunt ca niste secretii nazale (muci) si aproape sunt peste tot. Pe corali, pe pietre, pana si in filtru. Aveti idee ce poate fi si cum poate fi combatuta ?

Cam asa arata

image

image
Nous discutons tout ce que vous monsieur. Mais la bière encore mieux pour les reins n'est pas mon préféré
Tot din Oradea am primit si eu ieri colet la birou si i-am bagat in acvariu pe la 20-21 si sunt ok. Poze pe "A piece of heaven" ultima pagina . Pungile erau reci cand le-am primit si erau tot intr-o cutie termoizolanta. Pungile le-am desfacut doar acasa dar am avut AC si la servici si in masina. Pe langa corali am mai luat si un turbo snail care e OK si el.
bien sûr, ils sont prospaturi. Vous et votre jeu de peu à l'écart prospatura
image

image

image

Forum Index » Profile for mihai2000 » Messages posted by mihai2000
Go to: