| Message |
|
|
@koala: imbatranesc si eu, deh nu mai ai 20 de ani  si trebuie sa gasesc de lucru
@stefanp: sunt rili shrimp- verisori cu red cristal. Am luat doar o femela cu oua acum 3 luni si ........ acum am vreo 6-7. Pretul a fost de 25 ron bucata
http://www.planetinverts.com/Rili%20Shrimp.html
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Pentru background are un AS in maneca........ il va imbraca pe tot cu GSP si va fi de vis
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Cum s-a intins asa de repede HC ? Esti magician ?
Stau de 3 luni sa se indeseasca si la tine creste ca la altii in 7 ani 
|
 |
|
|
koala wrote: Am nevoie de o bucata de plexi, ABS, sau ceva inert care poate fi bagat in acvariu ... dimensiuni cam cat un pachet de tigari ... grosime 3,5 - 4,5 cm... in felul asta, pot sa deplasez corpul skimmerului fata de magnetul de prindere... skimmerul sta "mai departat" de geam si cupa lui iese pe langa streifurile de sticla de deasupra.
komatex-ul te satisface ? daca da da-mi de stire 
|
 |
|
|
kirucd wrote:Si daca e sa iau de la nenea Claude imi iau singur o cutie, prietenii stiu de ce
Nu e frumos si nici sanatos sa iei o cutie singur ! Trebuie sa te mai ajute si unii dintre noi, ca deh... nu prea ai voie sa ridici ca iar apare colicuta
|
 |
|
|
|
Se poate inchide. Multmesc.
Stenopus Hispidus a fost inlocuit cu un Shrimp din Marea Neagra si niste asterine !
|
 |
|
|
Nu este vorba de a tine corali pentru ca stiu ca nu asta vrei  E vorba de a place ochiului si de a creea o atmosfera placuta in tot ansamblu, neavand deodata lumina maxima in acvariu.
Si nu mai spune NU din prima la orice idee ca stim ca te poti si razgandi daca ai argumente care sa sustina ideea 
|
 |
|
|
|
Decat prize programabile mai bine un controller care iti comanda separat circuitele si mai si dimeaza.
|
 |
|
|
|
Schimb Stenopus Hispidus cu Tiger pistol shrimp Alpheus bellulus.
|
 |
|
|
koala wrote:Sa-ti traiasca!
Pestele ala nu are cum sa sara, deoarece Mihai are plasa deasupra bazinului... nu-i asa, Mihai?
Exact  si daca pana acum nu a fost pusa de aseara este la locul ei
|
 |
|
|
|
O recomandare de crevete ? Am luat un Stenopus Hispidus dar nu e ceea ce-mi doresc. O sa-l schimb cand gasesc ceva
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
nu am avut nici o alga si nici o planta care sa se deterioreze ci din contra. Plantele cresc fff bine si frumos.
E adevarat ca si aditivez cu 0.3 ml pe zi A1 de la Dennerle precum si programul de aditivare saptamanala S7/V30/E15. Vezi ca am la inceputul poastului ce si cum
|
 |
|
|
viulian wrote:
Si sa continui ideea: acvariul nu va avea pesti, caci pestii nu plutesc in jurul fermelor
Mie mi s-ar parea super daca pe un covor de HC bine crescut ar fi un hambar cu usile deschise sau un tarc in care sa fie un card (6-7) de cordy albi. Ar da impresia unor oi care pasc .....
|
 |
|
|
TCRadu wrote:Super fain nano-ul, spune-mi te rog ce iluminare are, cate lampi? de ce tip, putere?
Iluminat: 2X11W Dennerle Nano Light
Iluminatul este dupa urmatorul program 11-14:30 si 17:30-21:30 cu15 minute delay intre lampi.
|
 |
|
|
viulian wrote:Oare poti umbla un piiic la white balance incat sa nu mai iasa cu tenta galbuie pozele
Pot umbla atata timp cat m-as si pricepe putin la fotografie  Din cate am vazut (nu am studiat deloc manualul) am doar setari standard ....
viulian wrote:Ce melcuti sunt cei crem cu cercuri aparent concentrice.?
Sunt Asasini care m-au ajutat sa scap de melcii adusi cu plantele
viulian wrote:Ziceai ca mai ai de lucru ... cum ar fi ?
1. HC-ul mai trebuie sa creasca asa cum bine ai observat si tu si trebuie sa se mai extinda pana la baza pietrelor mici.
2. Parvula din pacate nu si-a aratat valoarea si stagneaza la baza pietrei mari si trebuie sa vad cu ce o inlocuiesc
3. Intre piatra mare din stanga si cea din dreapta (pietrele din fundal) vreau sa adaug o pata de rosu aprins + ceva care sa depaseasca piatra mare ....
4. Micranthemum din spatele pietrei trebuie sa ia o forma care pana acum nu am gasit-o (Micranthemum s-a prins f bine si creste saptamanal cam 5-6 cm).
|
 |
|
|
|
Mai am de lucru la el dar va multumesc pentru aprecieri
|
 |
|
|
Merci de aprecieri.
Testele sunt ok
NO2 0.01
NO3 10
PO4 0
NH4 0.05
PH 8
KH 8.6
In cutie am o mana de Cheato si niste piatra vie pe care am spart-o in bucati mici in asteptarea altor fraguri 
|
 |
|
|