Message |
|
Difuzorul se curata foarte usor cu o solutie de 20% clor (domestos) si restul apa. Se tine 10 min sau pana se curata de alge. Dupa care se clateste bine si se tine, conectat la butelie, 1 ora intr-o solutie mai concentrata de Biotopol sau un declorinator asemanator. Dupa care e bun de folosit.
|
 |
|
Mai lasa-i timp, isi revine.
|
 |
|
Ei as fi pus un rizom de anubias petite si 2 fire de hygrophila, plante cu crestere rapida, sa produca mai mult oxigen. Dar e remarcabil oricum, a trecut aproape 1 an.
|
 |
|
Foarte misto arata tot setupul.
|
 |
|
Hybrid, mai sus vorbesti de ciurucuri si iti iei co2 cu butelie de unica folosinta? In loc sa iei setul complet de co2 Eheim? Care e de departe cel mai bun de pe nevertebrate. Nu te contrazici?
|
 |
|
Nu se faceau poze pe vremea aia, cu nokia 3110… Plus ca daca faceai poze la chefuri, ti-o luai. Pe vremea aia betivii erau betivi adevarati, aveau onoare.
Si prindeau rasaritul… by default…
|
 |
|
Ordine in dezordine. Exact ca la prietenii mei de la Automatica, din anii 2000, in camera de camin din regie.
|
 |
|
Am ajuns intr-un final la Romica, foarte de treaba.
|
 |
|
Seba Shrimp are de obicei, acum vad ca nu mai are. Suna-l si intreaba cand mai aduce.
|
 |
|
Hybrid wrote:
M-am uitat si la asta. Ma enerveaza maxim ca in Bucuresti in afara de Animax si Hornbach nu stiu alte locuri unde sa ma pot uita, sa-mi aleg etc.
Apropo mai stiti locuri prin Bucuresti unde pot vedea in persoana hardscape?
La Coralis au tot felul de pietre. Si in Piata Obor are lava stone, la magazinul de plante de gradina (langa ala de articole pescuit). Au sfaramata pentru pus in gradina, dar si niste roci mari de unde poti sa-ti decupezi la ciocan.
|
 |
|
Pentru nano cuburi merg foarte bine variantele pitice: anubias nana petite (cu varianta si mai frumoasa “pangolino”) si bucephalandra micrantha needle leaf. Singurele variante de anubias si buce care se potrivesc la dimensiunile astea.
|
 |
|
Astazi se face anul de cand e postul. Tot n-ai gasit filtru?
|
 |
|
Selecteaza pietricelele mai mici de matrix si doar daca e nevoie completeaza cu siporax.
Ca sa nu mai zic ca si alea mari pot fi sparte cu un ciocan.
|
 |
|
Un buchet de bacopa foarte sanatoase.
|
 |
|
Asta se numeste magie!
|
 |
|
Cam ce s-ar intampla daca ramane acvariul 2 saptamani fara co2? La mine e setat la 1 bula pe secunda. Ar fi prea mare socul? pH estimez ca s-ar duce din 7 in 8. Am niste creveti amano in afata de pesti, credeti ca ii bulversez prea tare? De alge nu mi-e frica, de cand am amano, ciugulesc astia tot.
|
 |
|
Willkommen! Arata bine, cand nu umbla acvaristul toata ziua cu foarfeca in el
|
 |
|
|
 |
|
Ideea este ca nu lucreaza sambata, iar L-V inchide la 16. Toti acvaristii sunt pe bitcoin, nici unul nu lucreaza la servici normal?  )
|
 |
|
In afara de Preciziei, unde se mai pot umple butelii in Bucuresti?
Multumesc
|
 |
|