Message |
|
Le dau de la tetra diferite tipuri la plic si mai nou norvipar de la norwin,asta gasesc la petshopul de langa mine.Cand mi se termina 2 tipuri iau altele 2 diferite,ca sa mai mixez.
Deci poate fi din cauze genetice,nu?
|
 |
|
Asta este tot ce am reusit.Nu este foarte fotogenic.
|
 |
|
Acum nu mai suna,sper ca aceasta sa fie problema.Multumesc  .
Daca imi mai puteti raspunde la o intrebare,desigur in functie de timpul si cheful pe care il aveti la dispozitie: Mi se pare ca guppy mei sunt putin decolorat,la adulti ma refer, care poate fi cauza?Am un mascul si o femela in acvariu si in jur de 15 pui de toate varstele si crevetii.Sa fie din cauza ca imbatranesc,din cauza mancarii sau se streseaza ca sunt numai 2 mari?
|
 |
|
L-am curatat.Sper sa nu mai sune.
Pana una alta uite o poza de deasupra apei.
|
 |
|
Ok.O sa il curat si revin dupa aceea.Mersi.
|
 |
|
Nu am skimmer.Filtrul functioneaza de vreo 5 luni si de atunci nu am mai umblat la el.E curios ca abia acum a inceput sa faca asa.O sa verific.
|
 |
|
Scuze pentru reflexii.
|
 |
|
Salut.Totul merge bine o sa pun in curand o poza.Am in jur de 10-15 guppy si aprox 30 red sakura.
Problema este ca filtrul face destul de urat din cand in cand,ca si cum s-ar amorsa di nou si din nou.Oare care ar putea fi problema?
|
 |
|
adriancean wrote:Koala...si eu am tot 6 Oscarei...dar sunt convins ca o sa avem amandoi macar o pereche ...sa vedem dupa aceea daca mai sunt rasete pe aici !!
Scuzati-ma ca intervin,dar o pereche e formata din 2 exemplare.Acum mai nou cu biserica se potae orice,nu?
|
 |
|
Ce monstri.  Nu ar trebui anuntate ceva autoritati? Ceva pradator natural este pe la noi?
PS. Esti 100% ca erau japoneze?
|
 |
|
Fara poza nimeni nu stie
|
 |
|
Teoretic crevetii s-ar ascunde,dar practic nimeni nu iti poate garanta acest lucru,am avut creveti cu femele de betta si mi rupeau in jumate.Cei care au scapat s-au ascuns in filtru si au murit acolo.
Acum am creveti cu guppy,si nu am probleme.Am vazut chiar 3 pui de creveti.Dar cred ca am nimerit pesti pasnici deoarece nu si-au mancat nici puii,intra-adevar si sunt putini pesti in acvariu.
|
 |
|
Daca le intra in gura ii mananca.Deci nu prea merg.
La red cherry te gandeai,nu?
|
 |
|
Eu m-ai foloseam sera baktotabs,erau pastile pe care pesti le mancau,dar se gasesc greu.
|
 |
|
La guppy nu mai pot renunta.Am cumparat deja un mascul si doua femele,de la una din ele am 8-10 pui.De cumparat nu mai cumpar altii.La 120 litri nu mi se par multi si cred ca ii pot vinde usor daca am prea multi.
|
 |
|
Ok.Daca pun o scoica in filtru creste duritatea?,ca am o cunostiinta care facea asa pt melci.
|
 |
|
Zilele astea vreau sa imi iau creveti red sakura si am vazut ca au nevoie de o duritate de 12.E posibil ca apa din cluj sa aiba valoarea din tabel?
|
 |
|
Pare asemanator.Vedem peste o saptamana
|
 |
|
Ceva alb si lung.In poza am incercuit
|
 |
|
Mucii aia s-au format sub forma de "tablete",nu stiu cu ce sa le compar pe moment.Acela seamana cu niste fire lungi,parca un pic verzui,nici in realitate nu sunt prea colorate.Sper sa fie ce zici tu.
|
 |
|