[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: elven
Forum Index » Profile for elven » Messages posted by elven
image
Deoarece vine vara si ma impierdic prin casa de anumite lucruri deschid acest "garage sale" cu precizarea ca sunt deschis si la schimburi ce tin de acvaristica marina.

1) Skimmer Aqua Medic Turboflotor 1000SL (FARA POMPA) - nici nu o recomand pe cea originala, merge montata orice pompa, recomand eheim compact marine
Pret 290 lei
image
2) Skimmer Dymax
dotat cu o pompa de 2000l/ora
pret 360 lei
image
3) Nozzle bifurcat - de pe fishstreet
pret 50 lei
image
4) Nozzle fluval (NOU !!!)
image
5) 2 pompe aqua medic ocean runner 2500 - carora le lipseste rotorul (una din ele are axul ceramic) 38 lei bucata
image
6) Robineti (NOI !!!) PVCU pentru sisteme de overflow in special bean animal foarte calitativi: D 32-1'' DN 25 PN 16
pret 58 lei bucata
image
7) UV JBL aquacristal series 2 18W - trebuie pusa lampa noua
pret 180 lei
image
8) Reactor matrix/carbune/gfo jaleco cu sita la baza reactorului
pret 125 lei
image
9) Reactor diy pentru debit la picatura (ideal pt denitrate)
pret 90 lei
image
10) Overflow tunze
pret 150 lei
image
11) biobox resun (fara pompa) - include material filtrant
pret 40 lei
image
12) pompa sun sun 6000l/ora
pret 65 lei
image
13) pompa sun sun (NOUA !!!) 1200l/ora cu prindere pe magnet
pret 170 lei
image
14) ventilator de racire sun sun (NOU !!!)
pret 47 lei
image
15) pompa de recirculare Aqua medic 3500l/ora - merge perfect
pret 250 lei
image
16) lampa hagen T5 GLO 2x39W cu neoane ati incluse
pret 280 lei
image
17) lampa Odyseea T5 4x39W cu neoane red sea incluse
pret 340 lei
image
si uite asa mori cu zile....

AVIZ PENTRU TOATA LUMEA:
NICIODATA dar NICIODATA sa nu mai umblati fara papuci cu talpa groasa din silicon/cauciuc cand bagati mana in acvariu pentru ca puteti muri.

Daca ajunge sa treaca curentul eletric prin voi muriti. Avand izolare electrica sub voi nu faceti masa si se opreste in talpi.
ptmdanezu wrote:
Blue14 wrote:Intra autocorrectul asta nenorocit!, de vreo doua luni nu mai fac greseli (decand am schimbat profa de meditatie!!!).

nu stiam ca autocorectarea pune cratime dar daca si pentru ortografie faci meditatii ... ce sa zic, ar trebui sa-ti iubesti si sa-ti pui toata viata la loc de cinste parintii

danezule daca te mai iei de blu te calc cu masina al dracu bucurestean se ia de marinari !
as dori sa fac si eu o remarca legata de algele si eficienta lor in refugiu.

tinute la o lampa cu led temp de culoare 3400k

chaetomorpha e o mizerie.....nu creste si isi arunca atele alea prin refugiu ajungand si prin pompe, fapt pentru care am aruncat-o la gunoi si nu mai am de gand sa folosesc asa ceva
caulerpa (versiunea interzisa in SUA) creste excelent, curatandu-mi apa....nu e pretentioasa la lumina si se dezvolta si la nivel de nutrienti mai scazuti putand sa-mi contrabalansez PH-ul pe timp de noapte folosind lumina in contratimp cu display-ul.

concluzie (personala !!!).....folositi caulerpa cu incredere...nu se compara !
345 lei !!!! (going down) toate cele 3 spoturi + sursa+ sisteme de prindere....e ca noua lampa
sau mai e o intelegere intre acvaristi.....cand te duci la unu sa iei ceva si e cu nevasta se aplica regula taierii ultimului zero

cat e un frag de gsp ? 5 lei in loc de 50 si tot asa ))
Blue14 wrote:La mine de obicei mama stie ca imi iau ceva de 3-4 ori mai ieftin de at imi iau, doar cand virez banii intr-un cont stie suma si asta se intampla destul de rar.
De obicei azi vreau ceva de 30 lei, maine ceva de 40 si nu pare mult...

da blu dar tu nu ai nevasta.....
Eu vreau skimmeru tunze )
salutare....sunt dispus sa vand/dau la schimb matrix ciclat...am vreo 6 litri.....
cumpar eu skimmeru tunze
florian.n wrote:pastreza-mi vreo 6-7 si iti aduc eu gsp.

ok ai tai sunt....

si da sunt 100% reef safe
Lemon wrote:
dan.pavelescu wrote:Ce de "nimicuri" acolo.. Unii si-ar vinde si soacra pentru ca sa aiba "nimicurile" alea

Unii ar da mai ales soacra, chiar si pe un schelet din ala mic de coaral, cel mai mic...

Adevaraaaat !!!
daca il vinzi vreau eu skimmerul tunze
pai si de ce te miri ? ei le iau din ocean direct adica langa ei....
e ca si cand imi deschid eu un petshop aici in constanta si vand stavride, guvide si peste cainesc deala ) cu 1 leu bucata )

bai frate si nu inteleg dc naiba nu scriu si la noi la petshopuri pe geam ca la ei (pestele si pretul) sau sa incercuiasca coralii si sa scrie pretul peste ei
in toate petshopurile din afara am vazut sistemul asta mai putin la noi....
la noi tre sa intrebi la fiecare polip pretu ca nu scrie nimic...
moorish si chelmon pt mine raman 2 enigme....i-am vazut de prea multe ori murind in bazine impecabile....pur si simplu....
si eu am avut africani si mi se pare un pic exagerat acum sa ii dam in cap la faza asta....
pestii omului par sanatosi si ingrijiti.... si in plus a zis ca ii doneaza si cine stie da sansa unui alt acvarist sa se bucure si el de cativa pesti.

eu am vazut exemplare de demasoni de ex care erau rahitici intr-un bazin de 200L in care statusera multa vreme, iar cand au fost bagati intr-un bazin de 1000 au crescut imediat la dimensiunea la care trebuiau sa ajunga pentru varsta lor.
my friend...esti artist...arata superb !
ce monstru super !

Forum Index » Profile for elven » Messages posted by elven
Go to: