[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ScapyAlx
Forum Index » Profile for ScapyAlx » Messages posted by ScapyAlx
Daniel..ma refeream la proiect..pas cu pas pana la rezulatul final
nici eu nu pot intelege de ce am ars 2 astfel de filtre.... primul in 2-3 sapt altul in jum de an ... ambele au fost de la ressun..... mhm... cand am sunat la numarul de pe factura pentru garantie mi s'a spus ca produsul nu mai este acoperit de garantie din partea lor..mhm.. no way..iar filtrul il spalam complet odata la 5-7 zile
))))
si nu e P?tra?cu .. e Petra?cu.. cine doamne iarta-ma l-a angajat? ))
mi se pare mie sau a scris Ghirvasuta? ))))
nu e problema de furtun... mai aveam un metru si ceva... ca imi cumparasem cand am vrut sa fac o pompa de CO2.... abia astept sa ajunga pachetul.. sa pun si plantutele si sa fac si "ordine" in acvariu .. mersi mult inca odata
filtrul lám lasat in acvariu.. si mie imi era frica sa nu pierd bacteriile.. mai aveam vreó 2 fiole de bacteri dar na..
misto..nu ma gandisem la asta pana acum .. si e ff simplu... toate impuritatile se depun pe burete...si pe ala il curat... mersi inca odata pentru tot .
arata'ne si noua cum ai facutó
l'am luat sa il spal (deja nu mergea dar nu am bagat de seama)... si dupa ...cand sa il bag in acvariu..mai intai l'am bagat in priza..si a facut un scurt cv...si iesea un fir subtire de fum.....si dupa rip
Stiu ca resun sp-1100 e o prostie .. mi s'a stricat dupa 2 sapt )).... si imi cumparasem altul care m'a tinut in jur de 5 luni ...dar acum vad ca s'a ars.. pur si simplu.. a iesit fum din el... mhm... il curatam odata la 4-5 zile.. dar ma rog.... acvariul are 90-100 litri
Buna.. nu vreau sa par gipsy insa am nevoie urgent de un filtru de apa ..al meu s'a stricat (ars) iar mama nici nu vrea sa mai auda de acvariul meu -_-... so nu am niciun banut pentru noul filtru si intru in criza de timp.... pestisorii nu mai au oxigen si curand nici apa curata... si imi e mila de ei ca am vreo 70 de Guppy si nu mai stiu cati creveti... va rog eu mult de tot sa ma ajutati si va raman datoare... stau in Tecuci jud Galati .... daca e pot plati un curier cu 15 lei... dar nu am de unde sa dau bani pt un nou filtru
image https://goo.gl/photos/R9v1W9Yc2Sihb19H9
Raman la vechea metoda pentru moment
image
ok.... this was a new one.... nu stiam
de ce pe site arata ca e ora 10?
http://pepika.ro/sistem-co2-sera-plant-care-set-DV3290--p179761.html
am mai vazut ceva interesant
am inteles.... oricum.. imi iau asta provizoriu... am spus ca luna viitoare imi voi cumpara un sistem co2 ca la carte!.... cand il voi cumpara .. voi avea nevoie de ajutor.. nu stiu cum sa il "programez"
o butelie .. in medie.. cat ma tine?
Sau o chestie deasta: http://www.petmagia.ro/cumpara/jbl-proflora-bio80-eco-bio-co2-mehrweg-7737352 e buna de ceva?
Dar am vazut ca exista si tablete co2...sunt bune de ceva?

Forum Index » Profile for ScapyAlx » Messages posted by ScapyAlx
Go to: