Message |
|
Eu am renuntat.Iau hrana congelata .
|
 |
|
Vand guppy varsta minim 3 luni,vioi,sanatosi,am minim 60 bucati, 1,5lei bucata,
pentru Constanta,in tara nu stiu cum sa ii ambalez pentru transport(temperatura,apa,recipient,etc).
|
 |
|
Cumpar cultura de start microviermi, mai are cineva?
|
 |
|
Am adunat o punga acum de afara sa vad cat "ajung".Mi s-a pus pata pe puricii astia sa ii inmultesc ca e hrana vie curata.Am luat si cubulete congelate de larve rosii sau ce naiba sunt,dar vreau si purici vii.
|
 |
|
Momentan nu mai am decat puricii din acvariul de pui.Ii las acolo sa se inmulteasca sa pape puisorii.Ceilalti au ajuns hrana la adulti  Cu prima ocazie cand mai iau purici o sa sa pun intr-un acvariu mic, cu patura de frunze, cu apa ciclata,si ii voi hrani cu drojdie.
P.S. Iarna nu se gasesc frunze,un inlocuitor ceva?
|
 |
|
Am pus niste frunze de plopi ca patura, drojdie foarte putina diluata, dar parca mor prea multi.Ce gresesc?
Am pus si cativa purici in acvariul de 54l in care tin pui de guppy si vad ca o duc foarte bine....
Ce gresesc?Ma gandesc ca in acvariul cu pui au resturi de mancare,plante etc...
|
 |
|
Multumesc,poti sa imi spui ce frunze?De afara de orice pom?Altceva in afara de rodii?
Multumesc inca o data.
|
 |
|
Va salut,
Azi am fost pe la targul de pestisori si am luat o punga de purici de balta vii.Se pot inmulti si acasa intr-un acvariu?Au nevoie de conditii speciale?Hrana speciala?
Ceva documentatie?Am gasit doar ca se pot hrani cu drojdie diluata,dar as vrea sa stiu mai multe detalii de la cineva care ii creste-daca este...
Multumesc.
|
 |
|
Sunt subestimati probabil pentru ca se inmultesc usor guppy, nu stiu daca am specificat dar eu la tinerete (liceu) am avut vreo 6-7 acvarii si nu sunt afon pe tema asta,ba chiar imi facusem si bomba de CO2 cu drojdie si zahar,reproduceam conchonisii,etc...doar ca poate nu sunt asa sufletist cu micile fiinte  -asta nu inseamna ca nu vreau sa fie fericiti si sa aiba conditii optime!
|
 |
|
Poate nu se imbolnavesc ca guppy sunt rezistenti, crevetii oi vedea dar pana acum toti sunt activi.
|
 |
|
Nu cred ca am scris eu undeva ca s-a ciclat acvariul,am zis ca am terminat eu de aranjat....deci tot ce e mai jos nu vad rostul,nu am cerut sa fie laudat acvariul ci mi s-a parut primul comment cam vehement pentru un banal acvariu...whatever,eu am prezentat ca asa se cere la regulament,nu sunt disperat sa am acvariul "beton" ca atare nu incep sa fac teste de ph,nitriti,nitrati etc,daca vroiam asta luam o carte de chimie,pur si simplu e un acvariu fara pretentii mari dar nici plin de alge sau plante artificiale.
Hai o seara buna,ca o sa ziceti ca m-am suparat!
|
 |
|
Astept sa apara algele,oricum apa e limpede si asta ma interesa intrucat se albise la un moment dat.
|
 |
|
Mersi de incurajare!
|
 |
|
Gata acvariul!!!
L-am lasat la ciclat cateva zile timp in care am bagat 2 cory,un pomaceea si cativa pui de guppy.Usor usor s-a albit apa,le-am dat de mancare cate putin fara sa schimb apa sau buretele la filtru si in o saptamana apa e limpede si pestii vioi.Am mai luat si 10 creveti red cherry si cam atat.Alti pesti nu am de gand sa bag cativa guppy si red cherry sunt suficienti.Am pus si plantele luate de la userul rebella(caruia ii mai multumesc o data) si acum acvariul e gata.Ce as fi vrut si nu gasesc sunt melci de substrat spiralati dar mai caut!
Poze:

|
 |
|
Cumpar o pereche de molly negri catifelati,o pereche sau doua de platy dar sa fie rosii sau galbeni perfect fara alte puncte sau pete de alta culoare,xipho perfect rosii fara alte pete sau culori si ce alti vivipari mai aveti astept oferte PM,doar Constanta , multumesc!
|
 |
|
Sunt ai cumnatului,nu ii mai vrea,sunt sanatosi,vioi,maricei,vrea la schimb cativa vivipari(platy,xifo,molly chiar si guppy)
Doar pentru Constanta ca e mai usor schimbul.
Multumesc.
|
 |
|
Mai dureaza pana ii iau,dar cred ca neonii nu vor lipsi din peisaj macar 6 bucati ca sunt de card, kuhli exclus ca nu ma incanta, guppy cativa si poate 2-3 plati sau xifo.Nu vreau nici sa fie prea aglomerat acvariul!
|
 |
|
nu sunt excentric, dar nici doar guppy si atat.Chiar si banalul xifo e frumos ca e rosu...kuhli se ascund mai tot timpul, are cumnatu unul...
|
 |
|
cory albinos o sa iau orice ar fii,cativa guppy,la scalari doar cei albinosi imi plac(ma voi mai gandi),niste neoni ar merge ca sunt f frumosi,mici zebre,sau tetrazona ca sunt jucausi,mai erau aia galbeni conconisi parca le zicea,am timp sa decid...intai curatenia,apoi decor,apoi apa,apoi pestii...
|
 |
|
Frumos oricum,scz pt poluare topicului initiatorului!
|
 |
|