[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: cristisng
Forum Index » Profile for cristisng » Messages posted by cristisng
Confirm ca plasticul se face urat....al meu se albise usor de la calcar cred,scazuse transparenta,dar nu m-a deranjat ca era doar pe post de maternitate.
Paradoxxx ala din poza e pirahna?
Zilele astea o sa il spal bine,capacul curatat de calcar si voi reveni cu poze cand il umplu.
Eu am avut un acvariu de transport cu maner 2-3litri cred ca avea, complet plastic si l-am foloait ca maternitate fara probleme,nu a murit niciun pestisor, nu ar avea de ce sa fie toxic,pune si tu o poza sa vedem si noi!
Doi scalari nu or muri dar banuiesc ca nu cresc mari si probabil nu mai sunt bio ca sunt stresati,nu? Mai am timp sa ma gandesc ce pestisori vor fii dar guppy iau de la cumnatu' si stiu ca sunt sanatosi.
Atasez poza cu sticla care cred ca e putin fumurie....
Da scz:dimensiuni L 60cm...l 30cm....h 35cm...in spate chiar deasupra sticlei in laterale mai are 2 gauri sa le zic asa pe unde vin firele si tuburile pt filtrul extern.Trapa spate stanga ar trebui sa fie pt altceva...e incomod sa ai tevile pe acolo atat timp cat forma nu prea permite.
Ca pesti probabil 2 scalari alb-galbui ca aia imi plac si cativa guppy...bineibteles niste pomaceea(parca asa le zicea la melcii galbeni),un sanitar albinos(imi plac ca au ochii rosii) si ma mai gandesc...
In mintea mea as vrea vre-o suta de guppy colorati sa incante privitea dar nah,prea mic acvariul pentru asa ceva.
Dar pana la pesti mai e destul
Cheers
Am luat acvariul asa ca revin cu poze.
Poate sa imi zica cineva pentru ce sunt cele 3 trape?Cea din spate se ridica aprox 5-6cm si apoi se poate scoate complet.
Adaug ca sticla e exagerat de groasa(10mm sticla fata si spate si 8mm lateralele,fundul nu stiu de cat e ca are rama),proprietarul a zis ca e facut la comanda, firma Muller & Pfleger...
Multumesc!
Misiune indeplinita!
Adica eu: Cristi, batran-31 ani,nivel amator....ceva de genul? :p Ah si sunt din Constanta.Gata
Va salut,
Am mai avut acvariu la o varsta mai frageda(de fapt vreo 5bucati) si acum avand ceva spatiu si apucandu-ma nostalgia am zis sa imi iau un acvariu mic, cu ceva "miscator si colorat" in el.Cu prima ocazie voi atasa si poze cu acvariul(o sa fie unul mic de 60l) apoi treptat cu decorul,aranjarea interioara si la sfarsit pestisorii!
Voi revenii!
Cheers!

Forum Index » Profile for cristisng » Messages posted by cristisng
Go to: