Message |
|
am avut o femela ancistrus care s a transformat in mascul
are 2 ani
dau in plus pe femela si 4 ancistrusi maricei au 8 luni
doresc o femela matura 
|
 |
|
ti a iesit bine, frontal cat spatiu ai lasat liber?
si planta aia din mijloc care seamana cu iarba cum se cheama?
mie mi a placut, un sfat baga niste pesti, inafara de un neon nu am vazut 
|
 |
|
|
 |
|
dau la schimb Bolbitis heudelotti pe crinum natans
|
 |
|
ma intereseaza si Aponogeton madagascariensis
|
 |
|
detalii pe pm sau messenger
tauneantonio
|
 |
|
http://www.acquaportal.it/Articoli/Dolce/Pesci/dermogenys_pusillus/default.asp
le trebuie un ph 7,2 sau 8
credeti ca ar rezista la un ph 6
eu atat am in acvariu si mi a facut prietena cadou o pereche
sper sa mi traiasca
sunt draguti
|
 |
|
se poate inchide
multumesc
|
 |
|
multumesc mult Roscato
am rezolvat in mare parte.
|
 |
|
pt detalii pe messenger
ID:tauneantonio
sau tel:2238260
mob:0726860047
|
 |
|
inca o chestie ce am auzit`o este faptul ca daca pun in acvariu plante naturale le mananca asa ca am cumparat doar plante artificiale...este
intradevar un amic are pirania, mai devora din frunze, ziceai ca se curata pe dinti cu ele, dar cand i a mutat intr un bazin mai mare, par mult mai pasnici, chiar calmi, mai mult stau ascunsi printrre plante.
|
 |
|
|
 |
|
ieri mi am luat doi ancistrusi voalati  , sunt superbi, din magazinul din drumul taberei
|
 |
|
unul din discusi observ ca respira accelerat, branhiile par un pic umflate, nu sunt sigur ca nu stiu cum trebuie sa arate, este o diferenta destul de mica decat ceilalti, ce ar trebui sa fac?
mananca granule sera si artemia congelata.
|
 |
|
multumesc, m-am lamurit.
|
 |
|
Dl.Faraonu', se pare ca o sa intru in posesia a 20 de pastile, omul foloseste doar de circa o luna beneficiile parasite clear- ului si nu mi a garantat siguranta ca nu o sa am accidente, tu ce crezi? folosesti si esti multumit.
multumesc anticipat
|
 |
|
Dolly wrote:
Antoniot wrote:
citisem dar nu prea as vrea sa ma complic cu prepararea hranei, nu am experienta, mi ar trebui o sursa s o cumpar gata facuta, cam asa ceva.
Si daca nu ai experienta, de ce ai ales tocmai discusii? Nu e pacat sa-ti bati joc de un peste asa de frumos? 
pot sa ma descurc ca sunt baiat mare
i am primit cadou intr un fel......
i am vrut fiinca imi plac, totul are un inceput, de ce nu? 
|
 |
|
multumesc.
citisem dar nu prea as vrea sa ma complic cu prepararea hranei, nu am experienta, mi ar trebui o sursa s o cumpar gata facuta, cam asa ceva.
daca nu o sa gasesc o sa ma risc.
discusii sunt chiar asa de pretentiosi, pe undeva scria ca mi trebuie filtrare prin turba.
|
 |
|
Endo_ro wrote:Am incercat sa fac odata ceva cu inima de vita, dar murdareste apa. Sunt niste articole bune pe forum. O sa mai incerc si eu.
Daca esti din Bucuresti iti dau o adresa de unde poti lua granulata pentru discusi ieftin.
Eu le dau doar din aia dar e buna si inima de vita. Unii zic ca inima e cea mai buna.
de cand le dai granule?le merge bine, se dezvolta armonios?
eu nu am experienta cu discusii, cine mi a dat ii hranea cu mixtura de inima de vita, au crescut foarte bine au 4 luni si sunt foarte mari
atat stiu despre ei.
|
 |
|
le am dat doar o singura data
nu mai repet ca ai dreptate din cate am mai citit
mixtura de inima de vita e recomandata
tu ai?
de unde as putea procura cat mai repede.
|
 |
|