[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Bibishkov
Forum Index » Profile for Bibishkov » Messages posted by Bibishkov
Buna ziua, am spre vanzare un racitor acvariu de la firma aquamedic. A fost folosit timp de o luna - doua, este silentios si are capacitate foarte mare de racire. Are spirala din titan evitand acumularea de bacterii. Sunt din Bucuresti, se poate vedea la mine acasa, se poate proba, dar trebuie sa veniti cu o pompa de 1500l/h. Trimit si in tara prin curierat rapid. In urma unor discutii cu un membru de pe forum am modificat pretul. Noul pret este de 1650 ron negociabil. Vine caldura !!!
Metoda de contact : 0764 466 118 sau ymsg! : Ghiba666

O zi buna.

Da, inca odata scuze, este dreptul tuturor sa-si faca propriile reguli in casa. ^_^ Am fost destul de irascibil toata ziua, its something in the air.
Categoric, dar odata ce exista sectiunea respectiva vor fi oameni care incearca sa vanda produse. Regulile exista pentru a fi contestate )
Avand in vedere ca toti sunteti pasionati de acvaristica, ma gandesc ca sectiunea de vanzari va ajuta cat de cat sa achizitionati lucruri la preturi mai mici.

LE : Imi cer scuze pentru frustrari, dar de cateva ore incerc sa postez un anunt pe cateva forumuri de specialitate si toate au incercat sa-mi ingreuneze munca ^^
Buna ziua, am spre vanzare un racitor acvariu de la firma aquamedic. A fost folosit timp de o luna - doua, este silentios si are capacitate foarte mare de racire. Are spirala din titan evitand acumularea de bacterii. Sunt din Bucuresti, se poate vedea la mine acasa, se poate proba, dar trebuie sa veniti cu o pompa de 1500l/h. Trimit si in tara prin curierat rapid. Pretul este de 2500 ron negociabil.
Metoda de contact : 0764 466 118 sau ymsg! : Ghiba666

O zi buna.
Salut, sunt Silviu, nu ne cunoastem, nu ne vom cunoaste vreodata. Sunt obligat sa postez in sectiunea asta deoarece incerc sa postez in sectiunea de Vanzari. Am 25 de ani, am fost pasionat de acvaristica, nu mai sunt. Daca doriti sa ne cunoastem mai bine, verificati postul meu din sectiunea vanzari si cand ne intalnim, dau o bere, dar in niciun caz moderatorului care a facut regulile alea stupide.

O zi buna si fir intins !

Forum Index » Profile for Bibishkov » Messages posted by Bibishkov
Go to: