[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salut  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
Bibishkov
Junior member

IP:

Salut, sunt Silviu, nu ne cunoastem, nu ne vom cunoaste vreodata. Sunt obligat sa postez in sectiunea asta deoarece incerc sa postez in sectiunea de Vanzari. Am 25 de ani, am fost pasionat de acvaristica, nu mai sunt. Daca doriti sa ne cunoastem mai bine, verificati postul meu din sectiunea vanzari si cand ne intalnim, dau o bere, dar in niciun caz moderatorului care a facut regulile alea stupide.

O zi buna si fir intins !
Nimeni
Membru de baza
[Avatar]

IP:

=)) Pun pariu ca vrei sa vinzi geamuri.... asa-i?

Bun venit si.... la revedere, daca nu mai stai p`aci!

Situatia in care te afli este consecinta faptelor si actiunilor tale!
dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

IP:

Sectiunea de vanzari/cumparari e o "anexa" a acestui site, nu scopul lui in sine. De aceea exista reguli..

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]
Bibishkov
Junior member

IP:

Categoric, dar odata ce exista sectiunea respectiva vor fi oameni care incearca sa vanda produse. Regulile exista pentru a fi contestate )
Avand in vedere ca toti sunteti pasionati de acvaristica, ma gandesc ca sectiunea de vanzari va ajuta cat de cat sa achizitionati lucruri la preturi mai mici.

LE : Imi cer scuze pentru frustrari, dar de cateva ore incerc sa postez un anunt pe cateva forumuri de specialitate si toate au incercat sa-mi ingreuneze munca ^^

This message was edited 1 time. Last update was at 23/03/2015 14:21:33

stefanp
Moderator

IP:

Bibishkov wrote:
LE : Imi cer scuze pentru frustrari

Pentru ca ai mai periat un pic situatia la urma, moderatoru' o sa-ti lase in pace anuntul la vanzari, chiar daca nu ii dai o bere.
Cu toate astea insa, cu siguranta stii ca nu tragi la raspundere pe cineva la el in casa. Daca vrei, intri si accepti regulamentul, daca nu, mai sunt vecini pe strada.

Vroiam sa-ti spun bine ai venit initial, dar oricum nu ne cunoastem si nici nu o sa ne cunoastem, asa ca iti spun doar spor la vanzare!

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
Bibishkov
Junior member

IP:

Da, inca odata scuze, este dreptul tuturor sa-si faca propriile reguli in casa. ^_^ Am fost destul de irascibil toata ziua, its something in the air.
catalin_
Senior member
[Avatar]

IP:

Bibishkov wrote:Salut, sunt Silviu, nu ne cunoastem, nu ne vom cunoaste vreodata. Sunt obligat sa postez in sectiunea asta deoarece incerc sa postez in sectiunea de Vanzari. Am 25 de ani, am fost pasionat de acvaristica, nu mai sunt. Daca doriti sa ne cunoastem mai bine, verificati postul meu din sectiunea vanzari si cand ne intalnim, dau o bere, dar in niciun caz moderatorului care a facut regulile alea stupide.

O zi buna si fir intins !

+1 pentru sinceritate... Salut.

um02122 wrote:
Legat de overflow-ul acela, ia-ti un senzor de apa pentru podea cu un sunet placut, ca sa nu adauge la stresul provocat de apa pe care o sa o ai pe jos la prima inundatie.

elven wrote:Piatra uscata pt un incepator in tainele marinelor este precum un ou Kinder fara surpriza.

Forum Index » Despre noi
Go to: