| Message |
|
|
|
Salut pe toata lumea si va cer sprijinul, poate reusesc sa rezolv o problema cu un filtru e700. Curge apa pe la balamalele care strang capacul. Am luat acel distribuitor de apa cu doua canturi scos de jbl pentru a inlocui garnitura de la ultimul sertar. Interesant este ca incepe sa curga dupa cateva ore de functionare, nu inteleg de ce. Daca aveti idee ce ar putea fi, sau daca mai pot sa ii fac ceva fara sa incep sa ii iau fiecare componenta in parte, ca asa dau mai mult decat este unul nou. Ma gandesc sa schimb si garnitura capacului, si sa ii fac proba in baie sa nu imi mai nenorocesc parchetul.
Multumesc si o zi buna, Stefan
|
 |
|
|
|
Va prezint noul Reborn 2 (isi merita numele, cred ca deja este Reborn 5)
|
 |
|
|
|
Felicitari,
Il meriti din plin, ti-am urmarit si admirat setup-urile si ma bucur mult pentru tine. Multa bafta in viitor. O zi buna, Stefan
|
 |
|
|
|
6 neoni si 3 Microrasbora Galaxy, 1 Ottocinclus - 60 ron (pestii sunt maturi, sanatosi, nu au nici o problema) Bonus creveti RCS maturi (cati au mai ramas in acvariu)
Vand 9 L de volcanit, folosit aproximativ 2 luni si 2 roci vulcanice rosii de marime medie - Pret 120 ron.
Pachet Plante - Red Lotus 1 fir, Alternanthera reineckii 3 fire, Rotala rotundifolia si macandra 6 fire, Staurogyne repens 8 fire - 40 ron
Filtru Hang On Aquael FZN2 - la cutie cu factura si garantie inca 1 an si 9 luni in stare perfecta de functionare. (1 cosulet cu Eheim Substrat Pro si 1 Cosulet cu burete) - 80 RON
Relatii la 0766.649.416, Stefan
|
 |
|
|
|
Ms frumos , asa o sa fac si voi reveni cu noutati. O seara buna, Stefan.
|
 |
|
|
|
Easy Carbo pun zilnic 20 picaturi, lumina 2 x 24 w T5, neoane giesemann (lumina roz si alba), acvariul are dimensiunile 60 x 30 x 35, volum brut 63 L, net cred ca au ramas vreo 55 L.
Momentan nu mai fertilizez, urmeaza sa iau Ferropol si Ferropol 24.
Fauna: au ramas 3 Microrasbora Galaxy, 6 Neoni si 2 RCS.
In filtru am Eheim substrat pro si Matrix.
|
 |
|
|
Poza a doua este cu situatia actuala. M-am gandit sa pun moss pt creveii aia 2 ce ii mai am prin acvariu. Plante o sa adaug in week, dar ma doare sufletul cand le vad ca nu le merge bine fara CO2, nu vad efectul suplimentarii cu easy carbo.
Am dat eu ambele filtre externe jbl cand am renuntat la ciclide, daca pastram unul era indeajuns pentru setup-ul actual. Iar sistemul CO2 are de asteptat, din pacate, din cauza altor prioritati si bugetului restrans momentan.
Imi placea si mie mai mult inainte cum il facusem. Urmeaza sa vad cum evolueaza in viitor, schimbarile le pot face oricand.
Dar sa il vad eu stabilizat si sanatos. 
|
 |
|
|
|
A doua
|
 |
|
|
Salut, am traversat o perioada foarte grea, mi-au murit ramirezii, pe rand, vreo 2 rasbore au incercat sporturi extreme, gen saritura din acvariu. Si ma lupt de vreo 2-3 saptamani cu 20349 specii de alge, unele foarte lungi si subtiri, altele ca un puf gros, unele albe, unele cenusii, o placere nu alta.
Dar perseverez si sper sa scap de ele si sa il stabilizez. Am redus fertilizantii, am schimbat decorul, urmeaza sa bag o infuzie de moss pentru crevetii ramasi, mai multe plante. La ora 01:30 eu amenajam acvariul.
Momentan strang bani pentru filtru extern si sistem Co2.
Atasez doua poza, prima in urma cu doua zile, a doua de azi noapte.
Multumesc frumos pentru interesul fata de el.
O zi buna, Stefan
|
 |
|
|
|
Se poate inchide. Multumesc pentru gazduire si o zi buna, Stefan.
|
 |
|
|
|
Momentan sunt rezervati. Multumesc celor interesati. O zi buna, Stefan.
|
 |
|
|
|
Pestisorii sunt sanatosi. Telefon 0766 649 416. O zi buna, Stefan
|
 |
|
|
|
3
|
 |
|
|
|
2
|
 |
|
|
|
Salutare,
Revin cu un mic update. Am renuntat la acicularis si parvula deoarece nu le mergea bine (imi iau gandul de la gazon pana nu imi fac o instalatie de co2). Am modificat putin si decorul, am trecut de la 2 x 15 w T8 la 2 x 24 w T5 (multumesc colegului BBogdan). Ca si fertilizare o sa mentin aditia de Easy Carbo + Ferropol si Ferropol 24. Deasemenea, am schimbat acvariul cu unul de 60 x 30 x 35, sticla de 6 mm si fundal negru. Va atasez si cateva poze. O zi frumoasa, Stefan.
|
 |
|
|
Multumesc frumos!
Am intrat deja in cursa, ca sa zic asa
O seara buna, Stefan
|
 |
|
|
|
Salut,
In timp ce eu imi bat capul si citesc despre fertilizare, despre neoane, despre lampi, caut ca disperatul, ma razgandesc, decid din nou 100% ca asa fac, apoi a doua zi iar ma razgandesc, in timpul asta in acvariul meu s-au petrecut niste schimbari. Mai exact, o pereche de ramirezi s-a decis sa imi arate ca ar mai trebui sa ma si bucur de forma actuala a casutei lor, de ei, de viata lor in micutul lor loc, sa imi iau un pahar de vin rece si stau macar cat il beau in fata acvariului sa ii urmaresc si sa ma relaxez (pentru ca scopul final asta si este de fapt) in loc sa ma stresez daca e bine cu bomba fara bomba cu easy fara easy cu macro, micro, medii, mari, mici si mijlocii etc.
Asa ca astazi, am primit si eu un cadou si, daca am numarat bine, cred ca am 6 pui de ramirezi.
O seara frumoasa si La Multi Ani tuturor copiilor!
Stefan
|
 |
|
|
|
Ultima
|
 |
|
|
|