qwerty wrote:-Salut. Esti mai ceva ca Ion a lui Creanga
Ce ma deranjeaza pe mine este buturuga din spate dreapta, prea arata ca un stalp. Ar arata bine si fara ea.
Dar acvariul, ce spune acvariul? Este multumit?
era haz de necaz mi-a luat cam mult timp sa fac buturugile si nici nu am avut cu ce sa-le tai, le-am taiat cu fierastrau pentru copii, pe acea buturuga am pus niste elemente dar in poza nu se vad (poza fiind una de o exceptie execrabila

) de fapt pe toate am pus mici crengute si le-am mai scos din acea linie dreapat, dar pe mine m-a avantajat faptul ca sunt foarte drepte si netede am put sa fac ce vreau.
acvariul este linistit s-a vazut plantat si crede ca a scapat, somotei scrie pe el
koala wrote:- Mie imi place imaginea generala... arata ca un "crang de padure".
- Tinand cont ca lemnele sunt "proaspete" (sper ca barem sunt uscate, si NU lemne verzi!), o sa se faca film bacterian pe ele, la inceput.
- Pune 2-3 melci Pomacea, ca sa roada mucii aia.
Buna dimineata si multumesc!
o parte din lemne sunt uscate iar o parte sunt verzi, nu am avut o oala asa mare in care sa-le fierb, am sa caut niste pomacea, pe aici sa vad dar aici sunt foarte scumpi 2-3lire 1melc, zici ca sunt nebuni iar daca nu sunt melci scumpi platesti posta intre 7-15lire.
stefan wrote:- Mult mai bine arata acum, vorba lui koala, ca un crang.
Tot mai ramane probleme cu cele doua "arcade" aproape identice, dar asta o sa o mai joci din plante
Multumesc
sper sa iasa diferite, dar stii care e problema? sunt amandoua de aceeasi grosime, iar cea din spate trebuia o idee mai subtire, dar nu mi-am dat seama atunci.
Blue14 wrote:-Arata bine, vrei sa tii in el africane sau pitice?, ca nu prea merg africanele in volumul asta de apa.
In legatura cu saratelul, apuca-te si incepel (si stefanp vrea sa-si faca unul!!!! ).
Multumesc
cred ca bag somon pana la urma ca iese ceva bani